ürünü aldığım satıcı baktı aynı boyutta değiller uymaz dediBluetooth Kulaklık Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11
Bluetooth Kulaklık Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bluetooth Kulaklık Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Cloud 2 pedleri Alpha’ya oluyor.
Ölçülerini bilmiyorum. Aliexpress 50 TL gibi civara da alabilirsin de 1 ay gibi bir süre beklemek istemezsin diye düşündüm.ürünü aldığım satıcı baktı aynı boyutta değiller uymaz dedinet bilgi mi hocam ?
Ölçülerini bilmiyorum. Aliexpress 50 TL gibi civara da alabilirsin de 1 ay gibi bir süre beklemek istemezsin diye düşündüm.
Bluetooth Kulaklık Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11
Bluetooth Kulaklık Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bluetooth Kulaklık Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Cloud 2 pedleri Alpha’ya oluyor.
Peki Alpha'nınki Cloud 2'ye oluyor mu bilginiz var mı?ürünü aldığım satıcı baktı aynı boyutta değiller uymaz dedinet bilgi mi hocam ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.