WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 702 Çözümler 1 18 Mart 2021 #1 Beyler HyperX Cloud Alpha aldım. Elime ulaştı ancak mikrofonda sssss diye bir ses var arkada, bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2021
Beyler HyperX Cloud Alpha aldım. Elime ulaştı ancak mikrofonda sssss diye bir ses var arkada, bunu nasıl çözebilirim?
Theorist Decapat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #2 WizardTR dedi: Beyler HyperX Cloud Alpha aldım. Elime ulaştı ancak mikrofonda sssss diye bir ses var arkada, bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı kulaklığı hepsiburadadan bugün aldım. Mikrofonda hiç sıkıntı yoktu. Arkadaşlarım da telefonla bağlanmama tağmen beğendiler. Sizin ürününüzde bir problem olabilir.
WizardTR dedi: Beyler HyperX Cloud Alpha aldım. Elime ulaştı ancak mikrofonda sssss diye bir ses var arkada, bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı kulaklığı hepsiburadadan bugün aldım. Mikrofonda hiç sıkıntı yoktu. Arkadaşlarım da telefonla bağlanmama tağmen beğendiler. Sizin ürününüzde bir problem olabilir.