Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.989 Çözümler 9 30 Mayıs 2022 #1 Şu an stok deri padleri kullanıyorum ancak uzun süreli kullanımda kulaklarımı ağrıtmaya başlıyor. Alpha'ya uyumlu alabileceğim daha büyük ve rahat pad var mıdır? (Deri-kumaş fark etmez)
Şu an stok deri padleri kullanıyorum ancak uzun süreli kullanımda kulaklarımı ağrıtmaya başlıyor. Alpha'ya uyumlu alabileceğim daha büyük ve rahat pad var mıdır? (Deri-kumaş fark etmez)
lnkoom Decapat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #2 Cloud 2 var bende onun içinden yedek ped çıkmıştı Alpha da yok mu?
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.989 Çözümler 9 31 Mayıs 2022 #3 lnkoom dedi: Cloud 2 var bende onun içinden yedek ped çıkmıştı Alpha da yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Keşke çıksa, kumaş pad ile kullanmak isterdim.
lnkoom dedi: Cloud 2 var bende onun içinden yedek ped çıkmıştı Alpha da yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Keşke çıksa, kumaş pad ile kullanmak isterdim.