Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 17 Mart 2021 #11 methz dedi: En son 5 ay once falan bu fiyata dusmustu sanirim, o zaman almistim iyi ki de almisim. Bir daha dusmedi bu zamana kadar yanlis hatirlamiyorsam. Gerci bendeki Blackout modeli, sadece mavide mi indirim var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım sadece mavi olanda indirim var.
methz dedi: En son 5 ay once falan bu fiyata dusmustu sanirim, o zaman almistim iyi ki de almisim. Bir daha dusmedi bu zamana kadar yanlis hatirlamiyorsam. Gerci bendeki Blackout modeli, sadece mavide mi indirim var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım sadece mavi olanda indirim var.
Plency Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 321 17 Mart 2021 #12 312971 dedi: Hoppa, daha bu fiyata yeni Arctis 5 almıştım. Genişletmek için tıkla... Yine de hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez bize.
312971 dedi: Hoppa, daha bu fiyata yeni Arctis 5 almıştım. Genişletmek için tıkla... Yine de hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez bize.
I idkwhoamimaybealien Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #13 Kaçırmayın derim. Bu kulaklığı kullanıyorum aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 17 Mart 2021 #14 Kokona Shiki dedi: Sanırım sadece mavi olanda indirim var. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud Alpha S 7.1 Surround Blackout Gaming Kulaklık | ITOPYA İtopya da siyah modelinde de indirim var maviye kıyasla daha hoş ama itopya'dan alınır mı o ayrı bir soru.
Kokona Shiki dedi: Sanırım sadece mavi olanda indirim var. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud Alpha S 7.1 Surround Blackout Gaming Kulaklık | ITOPYA İtopya da siyah modelinde de indirim var maviye kıyasla daha hoş ama itopya'dan alınır mı o ayrı bir soru.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 17 Mart 2021 #15 Syeux dedi: HyperX Cloud Alpha S 7.1 Surround Blackout Gaming Kulaklık | ITOPYA İtopya da siyah modelinde de indirim var maviye kıyasla daha hoş ama itopya'dan alınır mı o ayrı bir soru. Genişletmek için tıkla... Akakçe üzerinde görünenen göre bilgi verdim, İtopya'yı satıcılar arasında göremedim zaten. Ama siyah modeli daha güzel duruyor, tercih sizin.
Syeux dedi: HyperX Cloud Alpha S 7.1 Surround Blackout Gaming Kulaklık | ITOPYA İtopya da siyah modelinde de indirim var maviye kıyasla daha hoş ama itopya'dan alınır mı o ayrı bir soru. Genişletmek için tıkla... Akakçe üzerinde görünenen göre bilgi verdim, İtopya'yı satıcılar arasında göremedim zaten. Ama siyah modeli daha güzel duruyor, tercih sizin.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 17 Mart 2021 #16 Syeux dedi: HyperX Cloud Alpha S 7.1 Surround Blackout Gaming Kulaklık | ITOPYA İtopya'da siyah modelinde de indirim var, maviye kıyasla daha hoş ama İtopya'dan alınır mı, o ayrı bir soru. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan alınmalı bence
Syeux dedi: HyperX Cloud Alpha S 7.1 Surround Blackout Gaming Kulaklık | ITOPYA İtopya'da siyah modelinde de indirim var, maviye kıyasla daha hoş ama İtopya'dan alınır mı, o ayrı bir soru. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan alınmalı bence
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 17 Mart 2021 #17 Cloud Alpha ile Alpha S arasındaki farklar nelerdir?
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 17 Mart 2021 #18 DenizED dedi: Cloud Alpha ile Alpha S arasındaki farklar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Ses karti yok Alpha'da.
DenizED dedi: Cloud Alpha ile Alpha S arasındaki farklar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Ses karti yok Alpha'da.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 17 Mart 2021 #19 Plency dedi: Gerçekten çok iyi fiyat ve üründe mükemmel. Mevcut olarak bu kulaklığı kullanıyorum oyun performansı aşırı cezbedici. Genişletmek için tıkla... Cloud 2 ile çok fark var mı aralarında?
Plency dedi: Gerçekten çok iyi fiyat ve üründe mükemmel. Mevcut olarak bu kulaklığı kullanıyorum oyun performansı aşırı cezbedici. Genişletmek için tıkla... Cloud 2 ile çok fark var mı aralarında?
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 17 Mart 2021 #20 UBerk dedi: Amazon'dan alınmalı bence Genişletmek için tıkla... Aaaa, evet oradan da alınabilir hem 94 kuruş daha ucuza denk geliyor @Kokona Shiki Ve hocam Cloud 2 ile nasıl farkları var sayabilme şansınız var mı?
UBerk dedi: Amazon'dan alınmalı bence Genişletmek için tıkla... Aaaa, evet oradan da alınabilir hem 94 kuruş daha ucuza denk geliyor @Kokona Shiki Ve hocam Cloud 2 ile nasıl farkları var sayabilme şansınız var mı?