HyperX Cloud Alpha s almayı düşünenlere tavsiye

Sözüne güvenerek kardeşim Furryx alıcağım şuanda Alpha kullanıyorum ama wireless geçmek istediğim için Furry x i alıcağım tavsiyenle eğerki?
Hocam al beğenmezsen iade et böyle bi seçenek var . Ama alınca buraya yaz deneyimlerini sna zahmet . arkadaşlar görsün bende tavsiye üzerine aldım

Bende HyperX Cloud Alpha S kullanıyorum, ancak yazılımı yüklediğimde bir fark göremedim. (Oyun olarak test etmedim.)
Yazılımın yüklü kalmasını isterdim ancak, sürekli kullanmadığım bir şeyin orada açık kalması beni sinir ediyor (üzerine ben görev çubuğunu geniş versiyonunda kullanıyorum) Onun yerine sağ alttaki simgelere gitse çok daha iyi olacak.
Bir kullanıcı ses az geliyor demiş ben 100'de 20'sini kullandığım halde normal yüksek ses seviyesinde geliyor bazen sevdiğim müziklerde 40'a çıkarıyorum o kadar.​

7.1 butonunun altında "auto-optimize" seçeneği olması lazım. Destekleyen oyunlar için optimize ediyor. Ek olarak ses denetim masasından da ayar yapabilirsin bir kaç tane.

Corsair Hs50 kullanmaktayim ve oyunlarda 7.1 deneyimini yasamak icin alpha s almayi dusunuyorum. Yukarda arkadaslarin yazdigi sorunlar çözüldü mü? Bir de halen öneriyor musunuz kulakligi?
Ses seviyesi yüzde 70 den sonra 7.1 açıkken dip ses yapıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…