H Hüseyin Anıl Günat Hectopat Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 1 Hafta önce aldığım kulaklığım arada sırada ses verirken arkadan cızırtı sesleri de geliyor bunun bir çözümü var mı? Anakartım MSI Z170A acaba ses kartı ana karta göre çok yüksek mi gelmiş olabilir mi? Yoksa iade etmeyi düşünüyorum.
1 Hafta önce aldığım kulaklığım arada sırada ses verirken arkadan cızırtı sesleri de geliyor bunun bir çözümü var mı? Anakartım MSI Z170A acaba ses kartı ana karta göre çok yüksek mi gelmiş olabilir mi? Yoksa iade etmeyi düşünüyorum.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.974 Makaleler 4 Çözümler 48 13 Aralık 2020 #2 Arka jaka takmayı dener misiniz ? Benim kulaklığımda anakartın ön jaklarında cızırtı geliyordu. Arkaya takınca düzeliyor.
Arka jaka takmayı dener misiniz ? Benim kulaklığımda anakartın ön jaklarında cızırtı geliyordu. Arkaya takınca düzeliyor.