Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #1 Yeni aldığım HyperX Cloud Alpha S kulaklıkta 7.1 açtığımda arkada dip ses oluşuyor kapattığımda düzeliyor çözümü nedir yardımcı olur musunuz?
Yeni aldığım HyperX Cloud Alpha S kulaklıkta 7.1 açtığımda arkada dip ses oluşuyor kapattığımda düzeliyor çözümü nedir yardımcı olur musunuz?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #2 Lusifır dedi: Yeni aldığım HyperX Cloud Alpha S kulaklıkta 7.1 açtığımda arkada dip ses oluşuyor kapattığımda düzeliyor çözümü nedir yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Düzeye ayar çekince düzeliyor mu?
Lusifır dedi: Yeni aldığım HyperX Cloud Alpha S kulaklıkta 7.1 açtığımda arkada dip ses oluşuyor kapattığımda düzeliyor çözümü nedir yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Düzeye ayar çekince düzeliyor mu?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 29 Mayıs 2022 #3 Çözümü yok. Ses kartlı kulaklıklarda normal.
Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #4 EpilepsyFrogg dedi: Düzeye ayar çekince düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... Düzeye derken anlayamadım?
EpilepsyFrogg dedi: Düzeye ayar çekince düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... Düzeye derken anlayamadım?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #5 Lusifır dedi: Düzeye derken anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Sesi kısmak tek çözüm diye biliyorum.
Lusifır dedi: Düzeye derken anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Sesi kısmak tek çözüm diye biliyorum.
Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #6 EpilepsyFrogg dedi: Sesi kısmak tek çözüm diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Normal mi peki böyle olması yoksa benim kulaklıkta mı sorun var?
EpilepsyFrogg dedi: Sesi kısmak tek çözüm diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Normal mi peki böyle olması yoksa benim kulaklıkta mı sorun var?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #7 Lusifır dedi: Normal mi peki böyle olması yoksa benim kulaklıkta mı sorun var? Genişletmek için tıkla... Önceden açılmış konularda kullanan birini bulun etiketleyip sorun hocam en iyi o bilir.
Lusifır dedi: Normal mi peki böyle olması yoksa benim kulaklıkta mı sorun var? Genişletmek için tıkla... Önceden açılmış konularda kullanan birini bulun etiketleyip sorun hocam en iyi o bilir.