Kasım Ak Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 124 19 Nisan 2023 #1 Hocam benimkiler dökülüyor, orijinal olsun istiyorum, kendi sitesinde stok yok gösteriyor, nereden alabilirim, tecrübe sahibi arkadaşlar falan vardır belki.
Hocam benimkiler dökülüyor, orijinal olsun istiyorum, kendi sitesinde stok yok gösteriyor, nereden alabilirim, tecrübe sahibi arkadaşlar falan vardır belki.
2 260116 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 597 Çözümler 2 19 Nisan 2023 #2 Yenilenmiş Telefon Mağazası (Yetkili Yenileme Merkezi) Bu sitede gördüm bir tek. Normalde deri satılmıyor.
Yenilenmiş Telefon Mağazası (Yetkili Yenileme Merkezi) Bu sitede gördüm bir tek. Normalde deri satılmıyor.
Kasım Ak Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 124 19 Nisan 2023 #3 Hocam ben kumaş olanına bakmışım derisi varmış sitede ama Cloud Alpha S için uyumlu mu bu acaba. Kasım Ak dedi: Hocam ben kumaş olanına bakmışım derisi varmış sitede ama Cloud Alpha S için uyumlu mu bu acaba. Genişletmek için tıkla... HyperX Leatherette Ear Cushions - Cloud HyperX Leatherette Ear Cushions (Black) - Cloud hyperx.com Kasım Ak dedi: Hocam ben kumaş olanına bakmışım derisi varmış sitede ama Cloud Alpha S için uyumlu mu bu acaba. HyperX Leatherette Ear Cushions - Cloud HyperX Leatherette Ear Cushions (Black) - Cloud hyperx.com Genişletmek için tıkla... Hocam galiba bunun Türkiye'ye gönderimi yokmuş.
Hocam ben kumaş olanına bakmışım derisi varmış sitede ama Cloud Alpha S için uyumlu mu bu acaba. Kasım Ak dedi: Hocam ben kumaş olanına bakmışım derisi varmış sitede ama Cloud Alpha S için uyumlu mu bu acaba. Genişletmek için tıkla... HyperX Leatherette Ear Cushions - Cloud HyperX Leatherette Ear Cushions (Black) - Cloud hyperx.com Kasım Ak dedi: Hocam ben kumaş olanına bakmışım derisi varmış sitede ama Cloud Alpha S için uyumlu mu bu acaba. HyperX Leatherette Ear Cushions - Cloud HyperX Leatherette Ear Cushions (Black) - Cloud hyperx.com Genişletmek için tıkla... Hocam galiba bunun Türkiye'ye gönderimi yokmuş.
2 260116 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 597 Çözümler 2 19 Nisan 2023 #4 Kasım Ak dedi: Hocam ben kumaş olanına bakmışım derisi varmış sitede ama Cloud Alpha S için uyumlu mu bu acaba. HyperX Leatherette Ear Cushions - Cloud HyperX Leatherette Ear Cushions (Black) - Cloud hyperx.com Hocam galiba bunun Türkiye'ye gönderimi yokmuş. Genişletmek için tıkla... Karta ekleyince gönderimde Türkiye çıkıyor mu?
Kasım Ak dedi: Hocam ben kumaş olanına bakmışım derisi varmış sitede ama Cloud Alpha S için uyumlu mu bu acaba. HyperX Leatherette Ear Cushions - Cloud HyperX Leatherette Ear Cushions (Black) - Cloud hyperx.com Hocam galiba bunun Türkiye'ye gönderimi yokmuş. Genişletmek için tıkla... Karta ekleyince gönderimde Türkiye çıkıyor mu?
Kasım Ak Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 124 19 Nisan 2023 #5 260116 dedi: Karta ekleyince gönderimde Türkiye çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta adres bilgileri istiyor ve ABD dışında seçenek yok. Bir de Türkiye mağazasında bu ürünü bulamadım.
260116 dedi: Karta ekleyince gönderimde Türkiye çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta adres bilgileri istiyor ve ABD dışında seçenek yok. Bir de Türkiye mağazasında bu ürünü bulamadım.
2 260116 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 597 Çözümler 2 19 Nisan 2023 #6 Kasım Ak dedi: Hocam ilk başta adres bilgileri istiyor ve ABD dışında seçenek yok. Bir de Türkiye mağazasında bu ürünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kutunun içerisinde genelde yedek kulaklık pedi olur. Bir kontrol edebilir misiniz?
Kasım Ak dedi: Hocam ilk başta adres bilgileri istiyor ve ABD dışında seçenek yok. Bir de Türkiye mağazasında bu ürünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kutunun içerisinde genelde yedek kulaklık pedi olur. Bir kontrol edebilir misiniz?
Kasım Ak Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 124 19 Nisan 2023 #7 260116 dedi: Kutunun içerisinde genelde yedek kulaklık pedi olur. Bir kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Deri üstünde geldi bir de kumaş vardı başka yoktu. Kumaş var yani ama ben deri istiyorum.
260116 dedi: Kutunun içerisinde genelde yedek kulaklık pedi olur. Bir kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Deri üstünde geldi bir de kumaş vardı başka yoktu. Kumaş var yani ama ben deri istiyorum.
2 260116 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 597 Çözümler 2 19 Nisan 2023 #8 Kasım Ak dedi: Deri üstünde geldi bir de kumaş vardı başka yoktu. Kumaş var yani ama ben deri istiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığım siteye bir bakın. Başka yerde bulamadım çünkü. Orjinal diyor.
Kasım Ak dedi: Deri üstünde geldi bir de kumaş vardı başka yoktu. Kumaş var yani ama ben deri istiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığım siteye bir bakın. Başka yerde bulamadım çünkü. Orjinal diyor.