LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.315 Çözümler 9 2 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, kulaklığı aldıktan sonra ek yazılım, sürücü falan yüklemek lazım mı daha kaliteli bir ses için? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2021
Arkadaşlar, kulaklığı aldıktan sonra ek yazılım, sürücü falan yüklemek lazım mı daha kaliteli bir ses için?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Mart 2021 #2 NGenuity yüklersen iyi olur. Zorunlu değil. High Quality Gaming Gear HyperX is a brand committed to making sure every gamer feels they are included. No matter who you are, or what you play, WE'RE ALL GAMERS. www.hyperxgaming.com
NGenuity yüklersen iyi olur. Zorunlu değil. High Quality Gaming Gear HyperX is a brand committed to making sure every gamer feels they are included. No matter who you are, or what you play, WE'RE ALL GAMERS. www.hyperxgaming.com
I idkwhoamimaybealien Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 LonelyDarkSide dedi: Arkadaşlar, kulaklığı aldıktan sonra ek yazılım, sürücü falan yüklemek lazım mı daha kaliteli bir ses için? Genişletmek için tıkla... Bu arada bazen ürününü algılamıyor. O zaman ayarlardan ülkeyi ABD yapman lazım sonra eski haline döndürebilirsin.
LonelyDarkSide dedi: Arkadaşlar, kulaklığı aldıktan sonra ek yazılım, sürücü falan yüklemek lazım mı daha kaliteli bir ses için? Genişletmek için tıkla... Bu arada bazen ürününü algılamıyor. O zaman ayarlardan ülkeyi ABD yapman lazım sonra eski haline döndürebilirsin.
Ellie Miller Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 570 Yer Jackson County 2 Mart 2021 #4 idkwhoamimaybealien dedi: Bu arada bazen ürününü algılamıyor. O zaman ayarlardan ülkeyi ABD yapman lazım sonra eski haline döndürebilirsin. Genişletmek için tıkla... Klavye için de aynı durum var.
idkwhoamimaybealien dedi: Bu arada bazen ürününü algılamıyor. O zaman ayarlardan ülkeyi ABD yapman lazım sonra eski haline döndürebilirsin. Genişletmek için tıkla... Klavye için de aynı durum var.
I idkwhoamimaybealien Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #5 Ellie Miller dedi: Klavye için de aynı durum var. Genişletmek için tıkla... Evet ben zaten klavyemde bu sorunu yaşadım, kulaklığımı sorunsuz algıladı fakat arkadaşın aklında olsun diye yazdım.
Ellie Miller dedi: Klavye için de aynı durum var. Genişletmek için tıkla... Evet ben zaten klavyemde bu sorunu yaşadım, kulaklığımı sorunsuz algıladı fakat arkadaşın aklında olsun diye yazdım.