Merhaba, yeni bir kulaklık almak istiyordum ve HyperX Cloud Alpha S hakkında biraz araştırma yaptım. Çoğu kullanici sesinin yeteri kadar yüksek olmadiğini belirtmiş. Çok uzun suredir kullandigim Cloud II'den geçiş yapacağim için çok tereddütde kaldım. Tekrar Cloud II mi alayım yoksa Alpha S mi? (Şu anki Cloud II kulakliğim 4-5 yıl dayandi.)
Kullanan ve özellikle CSGO oynayan varsa fikrini belirtebilir mi?
İade kabul eden bir firmadan Alpha S alıp memnun kalmazsan iade edebilirsin. Cloud 2'nin oyun için daha iyi olduğu yorumlarını görmüştüm ancak ne kadar doğrudur bilemem. Benim önerim imkanın varsa alıp, Cloud 2 ile kıyaslayıp beğenmezsen iade etmen olacaktır.
Cooler Master Masterpulse MH752 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Merhaba, yeni bir kulaklık almak istiyordum ve HyperX Cloud Alpha S hakkında biraz araştırma yaptım. Çoğu kullanici sesinin yeteri kadar yüksek olmadiğini belirtmiş. Çok uzun suredir kullandigim Cloud II'den geçiş yapacağim için çok tereddütde kaldım. Tekrar Cloud II mi alayım yoksa Alpha S mi? (Şu anki Cloud II kulakliğim 4-5 yıl dayandi.)
Kullanan ve özellikle CSGO oynayan varsa fikrini belirtebilir mi?