HyperX Cloud Alpha S Oyun Performansı İyi Değil

Zelasis

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, dün sipariş ettiğim HyperX Cloud Alpha S kulaklığım bugün geldi ve hemen test ettim.
7.1 açtım, firmware update yaptım ama ses kalitesi beni tatmin etmedi.
Valorant girdim, telefon kulaklığı ile oynarken kasabildiğim sesi bu kulaklıkla kasamıyorum.
7.1 açık, ses sonda, NGENUITY uygulaması kurulu ve müzik performansı gayet iyi. Tek sorun oyunda pek kaliteli gelmemesi.
Sadece sesi yeterince kaliteli alamadığımı hissettim. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum. Eğer böyle devam ederse iade etmeyi düşünüyorum.

Sizin tavsiyeleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartıyla taktın mı? Takmadıysan anakartın düzgün beslemeyebilir.

Beğenmediysen yapacak bir şey yok. MH751/752 daha iyi zaten. Ben sana önerdiğimi hatırlıyorum ama istememiştin galiba.
Evet taktım ama cidden telefon kulaklığıyla fps oyunlarında düşmanın sesini daha iyi duyuyorum. Bu kulaklıkla cidden oyunda bazı noktaları hiç iyi duyamadığımı hissettim.

Evet önermiştiniz ama cooler master daha önce kullanmadım ve bilemiyorum sanırım iade edeceğim.

Stereo oynarsan daha iyi ses kasacaksın emin ol. Kulaklığın 7.1 ayarını kapatmalısın.
Öyle de denedim bir türlü rahat ses kasamadım maalesef. Büyük beklentiyle önerilerle almıştım ama nedense bir türlü beni tatmin edemedi. Ayrıca 7.1 açıkken bazen dip ses sorunu oluyor ve nadiren pıt, pıt diye sesler gelebiliyor. Neden olduğunu bir türlü çözemedim.

O zaman sorunlu bir tane size denk gelmiş olabilir. İade etme hakkınız varsa içinizin rahat edeceği başka bir model alın. İade hakkınız yoksa sorunları belirtip değişim talep edin.

Evet taktım ama cidden telefon kulaklığıyla fps oyunlarında düşmanın sesini daha iyi duyuyorum. Bu kulaklıkla cidden oyunda bazı noktaları hiç iyi duyamadığımı hissettim.

Evet önermiştiniz ama cooler master daha önce kullanmadım ve bilemiyorum sanırım iade edeceğim.
Cloud 2 ve MH751 denedim. MH751 daha iyi tabii ki de. CoolerMaster kaliteli ve güvenilir bir marka. Hiç merak etmenize gerek yok.

Nedense PC'yi yeniden başlattım ardından NGENUITY açıldı oradan sesi %90 ayarlayıp 7.1'i açtım ve nedense şuan tatmin eden bir ses var sanırım uzun süredir kaliteli bir kulaklık kullanmadığımdan dolayı olabilir diye düşünüyorum ve kulağımı tamamen içine alan bir kulaklık kullanmamıştım, garip ve ilginç hissettiriyor nedense. En son SteelSeries Siberia 200 kullanmıştım onun da derisi koptu söküldü sol kulak çalışmamaya başladı vs. araştırıp bu kulaklığı almıştım. Şuanlık bir sorun yok gibi.
Bir süre daha kullanmaya devam edeceğim eğerki hala alışamazsam iade etmeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı