Selam, HyperX Alpha S kulaklığımın suni deri padleri aşındı ve patlamaya başladı. İnternette araştırdım fakat bulamadım. HyperX Cloud için satılan suni padlari buldum, acaba uyumlu olur mu var mı daha önce deneyen?
Aliexpressde hepsi mevcut oraya bakabilirsin. Ben de Cloud Alpha kulaklığım için kontrolcülü kablo sevmediğim için kontrolcü bulunmayan jak kablosu almıştım.
Bunu denedim ben ama cevap olarak Türkiye distribütörüne yönlendirdiler ve onlarında ellerinde olmadığı için ortada kalıyosunuz. Hala orjinal pad takmak istediğim için bekliyorum.
Email yoluyla teknik ekip ile iletişime geçtim ücretsiz bir şekilde yollayabileceklerini söylediler adres bilgilerimi verdim bekliyorum sanırım Amerika'dan geliyor.
Email yoluyla teknik ekip ile iletişime geçtim ücretsiz bir şekilde yollayabileceklerini söylediler adres bilgilerimi verdim bekliyorum sanırım Amerika'dan geliyor.
Hocam hangi mail adrese ulaştığınızı paylaşırsanız ben de talep edebilirim. Bir de nasıl bahsettiğinizi de yazarsanız iyi olur. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.