theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 28 Şubat 2022 #1 Normalde kullanırken herhangi sorun olmuyor ancak Valorant vb. oyunlarda kulaklığa aniden bir cızırtı geliyor, sanki kablo girip çıkıyormuş gibi. Sizce iade edilmeli mi? Son hakkım yarın.
Normalde kullanırken herhangi sorun olmuyor ancak Valorant vb. oyunlarda kulaklığa aniden bir cızırtı geliyor, sanki kablo girip çıkıyormuş gibi. Sizce iade edilmeli mi? Son hakkım yarın.
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #2 Bunlarda bence kronik sorun Cloud 2 aldım dip ses var dedim geldi aynısı devam uğraşmadım. Artı 0 Eksi
KS KS theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 28 Şubat 2022 #3 Onurfa dedi: Bunlarda bence kronik sorun Cloud 2 aldım dip ses var dedim geldi aynısı devam uğraşmadım. Genişletmek için tıkla... Değişim istediniz ve sorun çözüldü mü hocam? Doğru mu anladım? @Yener K. Hocam sizce ne yapılmalı? Artı 0 Eksi
Onurfa dedi: Bunlarda bence kronik sorun Cloud 2 aldım dip ses var dedim geldi aynısı devam uğraşmadım. Genişletmek için tıkla... Değişim istediniz ve sorun çözüldü mü hocam? Doğru mu anladım? @Yener K. Hocam sizce ne yapılmalı?
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #4 theYagi dedi: Değişim istediniz ve sorun çözüldü mü hocam? Doğru mu anladım? @Yener K. Hocam sizce ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Değişim istedim yine aynı sorun devam dip ses yani Artı 0 Eksi
theYagi dedi: Değişim istediniz ve sorun çözüldü mü hocam? Doğru mu anladım? @Yener K. Hocam sizce ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Değişim istedim yine aynı sorun devam dip ses yani
KS KS theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 28 Şubat 2022 #5 Onurfa dedi: Değişim istedim yine aynı sorun devam dip ses yani Genişletmek için tıkla... Sorunum dip ses değil hocam, kulaklıkta statik bir cızırtı gibi ses geliyor. Sorun yani mikrofon değil, kulaklık. Artı 0 Eksi
Onurfa dedi: Değişim istedim yine aynı sorun devam dip ses yani Genişletmek için tıkla... Sorunum dip ses değil hocam, kulaklıkta statik bir cızırtı gibi ses geliyor. Sorun yani mikrofon değil, kulaklık.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 28 Şubat 2022 #6 Ses kartlı hemen hemen her kulaklıkta bu problem vardır. G pro x var bende de aynı sorun var. Artı 0 Eksi
KS KS theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 28 Şubat 2022 #7 SCN dedi: Ses kartlı hemen hemen her kulaklıkta bu problem vardır. G pro x var bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Üzücü. Artı 0 Eksi
SCN dedi: Ses kartlı hemen hemen her kulaklıkta bu problem vardır. G pro x var bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Üzücü.