E essa Centipat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #1 HyperX Cloud Alpha almayı düşünüyorum. Amazon'da kulaklığa bakarken iki farklı seri nolu Cloud Alpha olduğunu fark ettim, fiyatları da birbirinden farklı. Acaba özellik olarak farkları var mıdır? HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Red HX-HSCA-RD/AM : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Red HX-HSCA-RD/AM : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Amazon.com.tr
HyperX Cloud Alpha almayı düşünüyorum. Amazon'da kulaklığa bakarken iki farklı seri nolu Cloud Alpha olduğunu fark ettim, fiyatları da birbirinden farklı. Acaba özellik olarak farkları var mıdır? HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Red HX-HSCA-RD/AM : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Red HX-HSCA-RD/AM : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Amazon.com.tr
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 28 Mart 2021 #2 Herhangi bir fark gözükmüyor. G102 ile G203 gibi olabilir.
E essa Centipat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #3 Emin olmadanda almak istemiyorum.
iLLetyus Femtopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1 15 Nisan 2021 #4 HyperX destek sayfasindan ulastim. Aralarinda bir fark yokmus. We would like to inform you, that there is no difference between: HX-HSCA-RD/AM and HX-HSCA-RD/EE. It is only the region with is AM- America and EE- Eastern Europe. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 15 Nisan 2021
HyperX destek sayfasindan ulastim. Aralarinda bir fark yokmus. We would like to inform you, that there is no difference between: HX-HSCA-RD/AM and HX-HSCA-RD/EE. It is only the region with is AM- America and EE- Eastern Europe. Genişletmek için tıkla...
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 15 Nisan 2021 #5 iLLetyus dedi: Hyperx destek sayfasindan ulastim. Aralarinda bir fark yokmus. We would like to inform you, that there is no difference between: HX-HSCA-RD/AM and HX-HSCA-RD/EE. It is only the region with is AM- America and EE- Eastern Europe. Genişletmek için tıkla... G203 ile G102 olayının aynısı.
iLLetyus dedi: Hyperx destek sayfasindan ulastim. Aralarinda bir fark yokmus. We would like to inform you, that there is no difference between: HX-HSCA-RD/AM and HX-HSCA-RD/EE. It is only the region with is AM- America and EE- Eastern Europe. Genişletmek için tıkla... G203 ile G102 olayının aynısı.
E essa Centipat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #6 Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim aldım kulaklığı
Duhan Gökce Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 257 Çözümler 2 14 Mayıs 2021 #7 essa dedi: Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim aldım kulaklığı Genişletmek için tıkla... Deneyimleriniz nasıl hangi sürümünü aldınız?
essa dedi: Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim aldım kulaklığı Genişletmek için tıkla... Deneyimleriniz nasıl hangi sürümünü aldınız?