HyperX Cloud Alpha ses kartı önerisi

HyperX Cloud Alpha kullanıyorum ancak ses kalitesi olarak beni tatmin etmiyor. Yüksek ihtimalle ses kartımdan diye düşünüyorum. Anakartım biraz kötü, eski bir anakart. Uygun fiyatlı, kulaklığımdan tam verim alabileceğim bir ses kartı almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Her derde deva, yazılımı da çok güzel.
Pahalı gelirse yine Creative USB olanlardan Sound Blaster Play 3 ve Sound Blaster G1 var ama yazılımlarını bilmiyorum.

Her derde deva, yazılımı da çok güzel.
Pahalı gelirse yine Creative USB olanlardan Sound Blaster Play 3 ve Sound Blaster G1 var ama yazılımlarını bilmiyorum.

Hocam ben ses kartlarının bu kadar pahalı olduklarını bilmiyordum ya. Yok mu şöyle 300TL civarına ses kartı? Kulaklığın tam verimini alamasam da sesi biraz daha güzelleştirse yeterli olur.

Hocam ben ses kartlarının bu kadar pahalı olduklarını bilmiyordum ya. Yok mu şöyle 300TL civarına ses kartı? Kulaklığın tam verimini alamasam da sesi biraz daha güzelleştirse yeterli olur.
Sound Blaster Play 3 ve Sound Blaster G1 300 TL bandında. Youtube inceleme videolarına bakmalısın. Yazılımlarında kulaklık için sanal surround ve diğer ayarlar var mı diye.
Sound Blaster G1:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazılım linki:

Son düzenleme:
Sound Blaster Play 3 ve Sound Blaster G1 300 TL bandında. Youtube inceleme videolarına bakmalısın. Yazılımlarında kulaklık için sanal surround ve diğer ayarlar var mı diye.
Sound Blaster G1:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazılım linki:

Hocam gördüğüm kadarıyla Sound Blaster Play 3 en ucuz 686tl. Sound Blaster G1 i gözden kaçırmışım, attığınız videoyu izledim çok hoşuma gitti. Muhtemelen Sound Blaster G1 alacağım. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı