leodaege Picopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 109 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Prodüktörü 6 Temmuz 2023 #1 Merhaba, anakart olarak bu anakartı kullanmak istiyorum. Ses yongası HyperX Cloud Alpha için yeterli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Merhaba, anakart olarak bu anakartı kullanmak istiyorum. Ses yongası HyperX Cloud Alpha için yeterli midir?
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.207 Makaleler 5 Çözümler 78 Yer İzmir 6 Temmuz 2023 #2 Sağlam bir anakart kullanıyorsun. Yetmemesi mümkün değil. Yetmeyeceğini düşünüyorsan Alpha S'nin USB ses kartını alabilirsin.
Sağlam bir anakart kullanıyorsun. Yetmemesi mümkün değil. Yetmeyeceğini düşünüyorsan Alpha S'nin USB ses kartını alabilirsin.
leodaege Picopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 109 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Prodüktörü 6 Temmuz 2023 #3 Hybrid Theory dedi: Sağlam bir anakart kullanıyorsun. Yetmemesi mümkün değil. Yetmeyeceğini düşünüyorsan Alpha S'nin USB ses kartını alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki B650M DS3H ile güzel bir ses deneyimi yaşayabilir miyim?
Hybrid Theory dedi: Sağlam bir anakart kullanıyorsun. Yetmemesi mümkün değil. Yetmeyeceğini düşünüyorsan Alpha S'nin USB ses kartını alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki B650M DS3H ile güzel bir ses deneyimi yaşayabilir miyim?
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.207 Makaleler 5 Çözümler 78 Yer İzmir 6 Temmuz 2023 #4 leodaege dedi: Hocam peki B650M DS3H ile güzel bir ses deneyimi yaşayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yeni nesil, güncel anakartlarda sorun yaşamazsın. Ses kalitesi seni tatmin eder.
leodaege dedi: Hocam peki B650M DS3H ile güzel bir ses deneyimi yaşayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yeni nesil, güncel anakartlarda sorun yaşamazsın. Ses kalitesi seni tatmin eder.
leodaege Picopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 109 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Prodüktörü 6 Temmuz 2023 #5 Hybrid Theory dedi: Yeni nesil, güncel anakartlarda sorun yaşamazsın. Ses kalitesi seni tatmin eder. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, ona göre anakart almayı planlıyordum. Seçim öncesi B650 TOMAHAWK bakıyordum onda ALC4080 vardı..
Hybrid Theory dedi: Yeni nesil, güncel anakartlarda sorun yaşamazsın. Ses kalitesi seni tatmin eder. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, ona göre anakart almayı planlıyordum. Seçim öncesi B650 TOMAHAWK bakıyordum onda ALC4080 vardı..
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.207 Makaleler 5 Çözümler 78 Yer İzmir 6 Temmuz 2023 #6 leodaege dedi: Teşekkürler hocam, ona göre anakart almayı planlıyordum. Seçim öncesi B650 TOMAHAWK bakıyordum onda ALC4080 vardı.. Genişletmek için tıkla... İçine sinmiyorsa bahsettiğim USB ses kartını alabilirsin.
leodaege dedi: Teşekkürler hocam, ona göre anakart almayı planlıyordum. Seçim öncesi B650 TOMAHAWK bakıyordum onda ALC4080 vardı.. Genişletmek için tıkla... İçine sinmiyorsa bahsettiğim USB ses kartını alabilirsin.