Eyvallah sağ olasın kanka. Dip ses yaşamadım şu ana kadar. Kulaklık rahat ve sıkmıyor insanı. Oyunlarda bayağı fark ettirdi. Eve geçince müzik dinleyeceğim onu da yazarım.
Çok güzel olur, teşekkür ederim.

Ben 5-6 aydır could 2 kullanıyorum ve abartıldığı kadar iyi olmadığını düşünüyorum.

7.1 özelliğini açınca sesler çok karışıyor Rampage SNR5 X Core modelinde daha iyi ses kasıyordum. Benzer fiyatlarda daha iyi kulaklıklar mevcut bence onlara yönel.

Son düzenleme:
Ürün 7.1 özelliği açısından epey vasat zaten. Rtings değerlendirmesinde 2/10 puan almış. Fps oyunları oynayan birisi değilim pek, kulaklığı stereo olarak kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca 7.1 kapatılınca çok iyi ses kasılabildiği söylenmiş, denedin mi hiç kapatıp denemeyi? 7.1 harici eksi olarak yapabileceğin yorum var mı acep? HyperX Cloud 2/Cloud II Review

7.1 özelliği dışında göze çarpan bir sorunu yok ancak ilk aldığımda hayal kırıklığına uğramıştım.

Anakartın gaming bir anakart ise alpha değilse cloud 2. Ama Alpha her türlü daha iyi.
Asus tuf gaming b550m-e kullanıyorum ama ses yongası pek iyi değil. O yüzden pek bilemedim. Alc 887/997 yongayla kullanan birini görmedim henüz forumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…