Eyvallah sağ olasın kanka. Dip ses yaşamadım şu ana kadar. Kulaklık rahat ve sıkmıyor insanı. Oyunlarda bayağı fark ettirdi. Eve geçince müzik dinleyeceğim onu da yazarım.
7.1 özelliğini açınca sesler çok karışıyor Rampage SNR5 X Core modelinde daha iyi ses kasıyordum. Benzer fiyatlarda daha iyi kulaklıklar mevcut bence onlara yönel.
Merhaba, Cloud 2 almayı düşünüyorum. Kaliteli olduğunu biliyorum fakat 950 TL bütçeye Cloud 2'den iyi kulaklık alınıp alınmayacağını merak ettim.
www.technopat.net
7.1 özelliğini açınca sesler çok karışıyor Rampage SNR5 X Core modelinde daha iyi ses kasıyordum. Benzer fiyatlarda daha iyi kulaklıklar mevcut bence onlara yönel.
Ürün 7.1 özelliği açısından epey vasat zaten. Rtings değerlendirmesinde 2/10 puan almış. Fps oyunları oynayan birisi değilim pek, kulaklığı stereo olarak kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca 7.1 kapatılınca çok iyi ses kasılabildiği söylenmiş, denedin mi hiç kapatıp denemeyi? 7.1 harici eksi olarak yapabileceğin yorum var mı acep? HyperX Cloud 2/Cloud II Review
Asus tuf gaming b550m-e kullanıyorum ama ses yongası pek iyi değil. O yüzden pek bilemedim. Alc 887/997 yongayla kullanan birini görmedim henüz forumda.