LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #21 temmuzz dedi: Hayır kulaklara baskı yapmıyor. Suni deri ve kumaş kulak yastıkları da çok güzel. Sadece 300gr. ve kullandıkça ağırlık hissi artıyor. Bir süre sonra ağrı yapıyor. Bütün iyi özelliklerini örtüyor bu yüzden. Satacağım. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin kulaklık Cloud Alpha S mi?
temmuzz dedi: Hayır kulaklara baskı yapmıyor. Suni deri ve kumaş kulak yastıkları da çok güzel. Sadece 300gr. ve kullandıkça ağırlık hissi artıyor. Bir süre sonra ağrı yapıyor. Bütün iyi özelliklerini örtüyor bu yüzden. Satacağım. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin kulaklık Cloud Alpha S mi?
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.651 Makaleler 2 Çözümler 12 5 Aralık 2021 #22 LauraWells dedi: Bahsettiğin kulaklık Cloud Alpha S mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Onu yazdıktan sonra sattım. Şimdi Hyperx kulak içi kullanıyorum daha rahat. Ses kasma gibi bir derdim yok çünkü. Son düzenleme: 5 Aralık 2021
LauraWells dedi: Bahsettiğin kulaklık Cloud Alpha S mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Onu yazdıktan sonra sattım. Şimdi Hyperx kulak içi kullanıyorum daha rahat. Ses kasma gibi bir derdim yok çünkü.