HyperX Cloud Alpha vs Logitech G335

botstepz

Hectopat
Makaleler
1
Bu iki kulaklık arasında kaldım ve hangisinin daha iyi olacağını bilemedim. Pek iyi bir ses kartım yok o yüzden ona göre hangisi fiyatına göre daha iyi olur belirtirseniz sevinirim. 700 800 TL civarıında daha iyi bir öneriniz varsa da bekliyorum.

Cloud Alpha derdim ben. Anakartın nedir?

Laptop olduğu için tam bir şey diyemiyorum ama ses kartım Realtek ALC256.

@BerkayZ87 hocam pek bir bilginiz yoksa ses kartı ile alakalı masaüstü B450 B550 anakartlar da bulunan ses kartından daha kötü. Yener hocam daha çok USB'li modellere yönelmemi söylemişti ama bu fiyat segmentin de pek uygun model göremedim. Eğer ki sizde bakmak isterseniz laptopum ASUS TUF A15 2020 serisinden.

Son düzenleme:
Laptop olduğu için tam bir şey diyemiyorum ama ses kartım Realtek ALC256.

@BerkayZ87 hocam pek bir bilginiz yoksa ses kartı ile alakalı masaüstü B450 B550 anakartlarda bulunan ses kartından daha kötü.
ALC 250 ve 260 hakkında bilgi bulsam da 256 hakkında bir bilgi bulamadım. ALC 250 ve ALC 260'ın çok düşük ses yongaları olduğunu gördüm. ALC 256 da düşüktür diye düşünüyorum.

USB kulaklık almanız sanırım daha mantıklı olur. Bu bütçelerde de USB olarak tek seçenek Cloud 2 ancak o da pek önerdiğim bir kulaklık değil. Bütçe arttırma imkanınız varsa BlackShark V2 alın. Biliyorum fazla arttırmanız gerekiyor pahalı kaçabilir ancak 700-800 TL civarlarında fiyatına değecek bir USB ürün yok.

ALC 250 ve 260 hakkında bilgi bulsam da 256 hakkında bir bilgi bulamadım. ALC 250 ve ALC 260'ın çok düşük olduğunu düşünürsek ALC 256 da düşüktür diye düşünüyorum.

USB kulaklık almanız sanırım daha mantıklı olur. Bu bütçelerde de USB olarak tek seçenek Cloud 2 ancak o da pek önerdiğim bir kulaklık değil. Bütçe arttırma imkanınız varsa blackshark V2 alın. Biliyorum fazla arttırmanız gerekiyor pahalı kaçabilir ancak 700-800 TL civarlarında fiyatına değecek bir USB ürün yok.

Normalde bütçem 600 TL'ydi zaten. 600 TL civarında uygun ürün olmadığı için 800 TL civarına zorlayarak çıktım. Mecbur bu fiyat segmentinden ürün seçmem gerekiyor. Ayrıca Cloud 2 modeline de zam gelmiş ve 1200 lira civarına çıkmış. Herhalde tek şansım bu 2 üründen birisini tercih etmek.

Normalde bütçem 600 TL'ydi zaten. 600 TL civarında uygun ürün olmadığı için 800 TL civarına zorlayarak çıktım. Mecbur bu fiyat segmentinden ürün seçmem gerekiyor. Ayrıca Cloud 2 modeline de zam gelmiş ve 1200 lira civarına çıkmış. Herhalde tek şansım bu 2 üründen birisini tercih etmek.
Hocam piyasaya bi' göz gezdireyim bulabildiğim en düzgün USB kulaklığı atmaya çalışacağım.

1500 satış yapılmış hocam ve gün boyu devam etti neredeyse :D

Ankara mağazasına 200 adet ve İstanbul'daki 2 mağazasına 100 tane daha geleceği hakkında bilgi paylaşmıştı abdullah hacıgül yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam Online üzerinden satılmayacak direkt mağazada satılacaksa blackshark V2 X modelini alayım mı sizce. Hem de öyle olunca bütçeyi zorlamamış olurum.

Hocam online üzerinden satılmayacak direkt mağazada satılacaksa BlackShark V2 X modelini alayım mı sizce? Hem de öyle olunca bütçeyi zorlamamış olurum.
Şu an var sanırım.

1645981957089.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı