whobesuchamisfit Decapat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 Merhaba Xbox Series S konsolum için tam verim alabileceğim FPS oyunları ve müzik dinlerken kullanabileceğim kulaklık arıyordum ve bu iki model çok önerildi hangisi daha verimli olur acaba mikrofon kalitesi göz önüne alınmasa da olur.
Merhaba Xbox Series S konsolum için tam verim alabileceğim FPS oyunları ve müzik dinlerken kullanabileceğim kulaklık arıyordum ve bu iki model çok önerildi hangisi daha verimli olur acaba mikrofon kalitesi göz önüne alınmasa da olur.
MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #2 Ben şahsen Razer öneririm.
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.746 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #3 BlackShark V2 X düşük giriş bir model. İkisini de almayın. Cloud 2 varken bu fiyata onlar alınmaz. Amazon.com.tr
BlackShark V2 X düşük giriş bir model. İkisini de almayın. Cloud 2 varken bu fiyata onlar alınmaz. Amazon.com.tr
whobesuchamisfit Decapat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #4 polokral3846 dedi: BlackShark V2 X düşük giriş bir model. İkisini de almayın. Cloud 2 varken bu fiyata onlar alınmaz. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Alpha'yı daha çok övüyorlar ama Cloud2ye nazaran. polokral3846 dedi: BlackShark V2 X düşük giriş bir model. İkisini de almayın. Cloud 2 varken bu fiyata onlar alınmaz. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bir de ben 3.5mm olarak kullanacağım mecbur Xbox Controlleri onu destekliyor. Son düzenleme: 11 Ocak 2023
polokral3846 dedi: BlackShark V2 X düşük giriş bir model. İkisini de almayın. Cloud 2 varken bu fiyata onlar alınmaz. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Alpha'yı daha çok övüyorlar ama Cloud2ye nazaran. polokral3846 dedi: BlackShark V2 X düşük giriş bir model. İkisini de almayın. Cloud 2 varken bu fiyata onlar alınmaz. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bir de ben 3.5mm olarak kullanacağım mecbur Xbox Controlleri onu destekliyor.
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.746 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #5 whobesuchamisfit dedi: Alpha'yı daha çok övüyorlar ama Cloud2ye nazaran. Bir de ben 3.5mm olarak kullanacağım mecbur Xbox Controlleri onu destekliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Xbox Controlleri değil de konsola taksanız direk?
whobesuchamisfit dedi: Alpha'yı daha çok övüyorlar ama Cloud2ye nazaran. Bir de ben 3.5mm olarak kullanacağım mecbur Xbox Controlleri onu destekliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Xbox Controlleri değil de konsola taksanız direk?
whobesuchamisfit Decapat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #6 polokral3846 dedi: Anladım. Xbox Controlleri değil de konsola taksanız direk? Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle bir şey Xbox için de mümkün değil cihazın kendisi kabul etmiyor.
polokral3846 dedi: Anladım. Xbox Controlleri değil de konsola taksanız direk? Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle bir şey Xbox için de mümkün değil cihazın kendisi kabul etmiyor.