SixFlayingDragons Megapat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttigim gibi bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim, yardımcı olursanız sevinirim.Alt kısıma linkleri ekliyorum inceleyebilirsiniz. HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık (HX-HSCA-RD/AM) | HyperX | Surround Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Sennheiser GSP 300 Gaming Kulaklık (SK-507079) | Sennheiser | Surround Gamer Kulaklıklar Sennheiser Gsp 300 Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2019
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttigim gibi bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim, yardımcı olursanız sevinirim.Alt kısıma linkleri ekliyorum inceleyebilirsiniz. HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık (HX-HSCA-RD/AM) | HyperX | Surround Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Sennheiser GSP 300 Gaming Kulaklık (SK-507079) | Sennheiser | Surround Gamer Kulaklıklar Sennheiser Gsp 300 Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
E EmreJaN Decapat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 59 14 Şubat 2019 #2 Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttigim gibi bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim, yardımcı olursanız sevinirim.Alt kısıma linkleri ekliyorum inceleyebilirsiniz. HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık (HX-HSCA-RD/AM) | HyperX | Surround Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Sennheiser GSP 300 Gaming Kulaklık (SK-507079) | Sennheiser | Surround Gamer Kulaklıklar Sennheiser Gsp 300 Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Genişletmek için tıkla... Bende merak içerisindeyim ne aldınız?
Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttigim gibi bu iki kulaklıktan birini almak istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim, yardımcı olursanız sevinirim.Alt kısıma linkleri ekliyorum inceleyebilirsiniz. HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık (HX-HSCA-RD/AM) | HyperX | Surround Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Sennheiser GSP 300 Gaming Kulaklık (SK-507079) | Sennheiser | Surround Gamer Kulaklıklar Sennheiser Gsp 300 Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Genişletmek için tıkla... Bende merak içerisindeyim ne aldınız?