N NaterioN Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 35 4 Mart 2020 #1 Arkadaşlar merhabalar. Uzun zamandır kulaklık almayı düşünüyorum fakat çok fazla seçenek var ve kararsız kaldım. Oyun oynuyorum fakat müzik dinlemeyi de çok severim, ayrıca rahatlığa da önem veriyorum. Bu kulaklıklar arasından hangisini önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2020
Arkadaşlar merhabalar. Uzun zamandır kulaklık almayı düşünüyorum fakat çok fazla seçenek var ve kararsız kaldım. Oyun oynuyorum fakat müzik dinlemeyi de çok severim, ayrıca rahatlığa da önem veriyorum. Bu kulaklıklar arasından hangisini önerirsiniz?
Lykkie Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 129 4 Mart 2020 #2 Rahatlık olarak Arctis 5 bir tık daha iyidir ama performansta Alpha ile yarışamaz. Ama anakartınızın ses yongası önemli bir etken. Son düzenleme: 4 Mart 2020
Rahatlık olarak Arctis 5 bir tık daha iyidir ama performansta Alpha ile yarışamaz. Ama anakartınızın ses yongası önemli bir etken.
N NaterioN Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 35 4 Mart 2020 #3 Lykkie dedi: Rahatlık olarak Arctis 5 bir tık daha iyidir ama performansta Alpha ile yarışamaz. Ama anakartınızın ses yongası önemli bir etken. Genişletmek için tıkla... Şu anda eski bir laptop kullanıyorum fakat ileride yeni nesil bir laptop alacağım.
Lykkie dedi: Rahatlık olarak Arctis 5 bir tık daha iyidir ama performansta Alpha ile yarışamaz. Ama anakartınızın ses yongası önemli bir etken. Genişletmek için tıkla... Şu anda eski bir laptop kullanıyorum fakat ileride yeni nesil bir laptop alacağım.