Çözüldü HyperX Cloud Alpha'da kablo hareket edince cızırtı oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lightbringerr

Decapat
Ozellikle kulakliga baglanan kabloyu hareket ettirince aşırı cizirti oluyor. Kabloyu degistirmeyi düşündüm ama herhangi bir cift tarafli jak alirsam kalite kaybi olur mu bilemedim. HyperX'in Türkiye'de garantisine de ulasamadim ne yapmam lazim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Üzerinde-Kulaklık-Telefonu-Hoparlör/dp/B08M8ZMZ44?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Aynı sorunu yaşayan arkadaşım bundan almıştı sorunu çözülmüştü, lakin kulaklığın giriş yerinde de problem olabilir(AUX'un girdiği yerdeki pinlerin gevşemesi gibi). Kulaklık girişini sabit tutarak deneyin lütfen.
Girisi sabit tutmak derken ne demek istediniz hocam ?

Yeni kablo sorunu cozdu gibi. HyperX'in garantisinin rezalet oldugu gercegi degismiyor ama. Ne bir telefon numaralari var ne de bir canli destek turevi. Mail attim 2 gun oldu cevap yok. Internet sitelerinde de internet uzerinden alinan urunlerin sadece 6 ay oldugu yaziyor. Kutuda 2 yil yaziyor ama.

Son düzenleme:
Sorununuz çözüldü ise çok sevindim. Geç dönüşüm için kusura bakmayın. Girişi sabit tutmaktan kastım ise kulaklığın kablo girişi idi. Dediğim gibi zaman içinde hareketler maruz kalan giriş, zamanla içerideki pinlerin sıkı geçme özelliğini bozabilir. Çoğu zaman yeni kablo çözüm olsa da dikkatli olmakta fayda var. Bu sorun girişte olsa idi korkmanıza tekrardan gerek yoktu. 3.5mm giriş ve biraz el işçiliği ile basitçe halledilebilecek bir şey. Böyle bir durum yaşarsanız iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılar, iyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı