Elektronik HyperX Cloud Core 1599 TL!

Eski bir ürün yine de bu fiyata alınabilir.

Alınır mı? İyi midir? 5 yıldır Gamepower Medusa kullanıyorum sorunsuz değiştirmeye gerek var mıdır? Memnunum aslında şu an.
Hocam 5 yıl nasıl dayandın ona 1 yıl kullandım pedleri soyuldu ve arada inanılmaz bir ağırlık ve konfor farkı var. V2x kullanıyorum şu an en kısa sürede kurtul o kulaklıktan.

Hocam 5 yıl nasıl dayandın ona 1 yıl kullandım pedleri soyuldu ve arada inanılmaz bir ağırlık ve konfor farkı var. V2X kullanıyorum şu an en kısa sürede kurtul o kulaklıktan.

Vallahi ben çok memnunum, pedleri soyuldu falan ama ben hala rahatım. CS falan oynarken hiç sıkıntı çekmiyorum.

Cloud serisini sevmeyen bi benimdir heralde çok eski model. İndirim olduğunu da düşünmüyorum Prime'da sürekli bu fiyata satıyor Amazon.

Cloud serisini sevmeyen bi benimdir heralde çok eski model. İndirim olduğunu da düşünmüyorum Prime'da sürekli bu fiyata satıyor Amazon.
Modeller eski tarihlerde çıkış yapsalarda yenilenip hala üretiliyorlar.

1 yıldır kullanıyorum güzel kulaklık ama kazım hocamın dediği gibi aşırı kafa ağrıtıyor daha rahat bir şey alınabilir.

Kulaklık eski değil, üretim yılı yakın tarihli. Tasarım olarak kendini kanıtlamış bir fason.
1.6K'ya 53mm geniş frekans aralığı sunan başka kulaklık yoktur herhalde. Ses kalitesi olarak v2X'den iyidir diye duymuştum. 2 üründe oyun kulaklığı olduğu için oyunlardaki performansı baz alınmalıdır.
Cloud Core oyun konusunda gerçekten çok başarılı. Cloud ile aralarında çok küçük frekans farkları var, bu fark işlemcilerdeki Silver ve plat tier kategorisindeki kadar ufak farklar.
V2X benzer fiyatta ise konfor için tercih edilir. Cloud Core ise sağlam ve tam kapasite oyun için terci edilir.

Bunlar benim yorumum, yorumumun arkasındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…