D duckif Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 4 10 Nisan 2023 #1 HyperX Cloud Core 7.1 alınır mı? Şu anki fiyatına değer mi? Yanında ses kartı geliyor mu? Deneyimli arkadaşlar veya bilgi sahibi arkadaşlar yazarsa sevinirim.
HyperX Cloud Core 7.1 alınır mı? Şu anki fiyatına değer mi? Yanında ses kartı geliyor mu? Deneyimli arkadaşlar veya bilgi sahibi arkadaşlar yazarsa sevinirim.
AmedeusB Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 771 Çözümler 7 10 Nisan 2023 #2 Alınır, ses kartıyla birlikte gelir. Hepsiburada'da 1839 TL'ye var. Bana kalırsa Cloud 2 alsan daha iyi.
Alınır, ses kartıyla birlikte gelir. Hepsiburada'da 1839 TL'ye var. Bana kalırsa Cloud 2 alsan daha iyi.
W wizyaren Femtopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #3 Ses kartı muhabbeti ne? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2023
D duckif Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 4 11 Nisan 2023 #4 wizyaren dedi: Ses kartı muhabbeti ne? Genişletmek için tıkla... Knki 7.1i aktifleştirmek için falan kumanda gibi bir şey tüm güncel yorumlara baktım herkes gelmedi falan diyor onun için belirttim. AmedeusB dedi: Alınır, ses kartıyla birlikte gelir. Hepsiburada'da 1839 TL'ye var. Bana kalırsa Cloud 2 alsan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kanki whırlessli olan haline baktın herhalde 1400TL civarına satılıyor Akakçe'den baktığımda. Son düzenleme: 11 Nisan 2023
wizyaren dedi: Ses kartı muhabbeti ne? Genişletmek için tıkla... Knki 7.1i aktifleştirmek için falan kumanda gibi bir şey tüm güncel yorumlara baktım herkes gelmedi falan diyor onun için belirttim. AmedeusB dedi: Alınır, ses kartıyla birlikte gelir. Hepsiburada'da 1839 TL'ye var. Bana kalırsa Cloud 2 alsan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kanki whırlessli olan haline baktın herhalde 1400TL civarına satılıyor Akakçe'den baktığımda.