HyperX Cloud Core 7.1 alınır mı?

Berk Bilir

Hectopat
Amazon.com.tr
Kulaklığımda sorunlar yaşadığım için yeni bir kulaklık ararken karşıma çıktı. Kendisi Amazon dışında 1842TL olarak gözüküyor. Ama Amazon'da şu anda 1169TL. Sizce bu fiyata alınır mı? Ayrıca öneriniz varsa beklerim.

Fiyatına göre bayağı iyi fps oyunları için. Dip ses sorunu vardı ama artık çözümü çıktı galiba.

BlackShark V2 X modeline bakılabilir konfor için ben BlackShark seçmiştim pişman olmadım.

Alınabilir, DTS uygulamasının kodunu veriyordu sanırsam ve güzel diye biliyorum. Örgülü bir kabloya sahipti fakat çok da kalın değil. Mikrofonu çıkarılıyor ve ses seviyesi güzel fakat malzeme kalitesi eh diyebileceğim bir kalitedeydi. Tercih edilebilir, mikrofon testinde de başarılı. Ben olsam V2 X tercih etmem, bende var ve açıkçası sesler çok doygun geliyor ve sonardan ayar yapmam gerekiyor. HyperX ses olarak daha iyidir.

Şimdi aldım bakalım, eğer yazdığı gibi ses kartı ile birlikte geliyorsa süper. Gelmiyorsa iade edebilirim bilmiyorum.

Fiyatı yükselmiş bile. yorumlarda çoğu ses kartı yok demiş ama bazıları da var demiş. Bakalım nasıl gelecek.

Kulaklık bugün geldi içinde ses kartıyla birlikte, ancak DTS uygulamasının kodu çıkmadı. Sanırım ürün piyasada iki farklı şekilde bulunuyor. Birinde kod verirken diğerinde ses kartı veriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı