okosto Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 677 Yer Edirne Merkez 29 Ekim 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. HyperX Cloud Stinger kullanıyorum. Mikrofonla alakalı sıkıntı yaşadığım için değiştirmek istiyorum. HyperX Cloud Core buldum, almalı mıyım?
Merhaba arkadaşlar. HyperX Cloud Stinger kullanıyorum. Mikrofonla alakalı sıkıntı yaşadığım için değiştirmek istiyorum. HyperX Cloud Core buldum, almalı mıyım?
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 29 Ekim 2018 #2 Ne kadara buldunuz? Ben kullanıyorum ve Arctis 3'den bariz iyi olduğunu söyleyebilirim. Sıfır 350 TL'ye kadar alabilirsiniz.
Ne kadara buldunuz? Ben kullanıyorum ve Arctis 3'den bariz iyi olduğunu söyleyebilirim. Sıfır 350 TL'ye kadar alabilirsiniz.
okosto Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 677 Yer Edirne Merkez 30 Ekim 2018 #3 aroundtheoutside dedi: Ne kadara buldunuz? Ben kullanıyorum ve Arctis 3'den bariz iyi olduğunu söyleyebilirim. Sıfır 350 TL'ye kadar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 230TL. Yeni pedler de alacağım fakat okuduğum yabancı kaynaklara göre Stinger daha iyiymiş.
aroundtheoutside dedi: Ne kadara buldunuz? Ben kullanıyorum ve Arctis 3'den bariz iyi olduğunu söyleyebilirim. Sıfır 350 TL'ye kadar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 230TL. Yeni pedler de alacağım fakat okuduğum yabancı kaynaklara göre Stinger daha iyiymiş.
Fagositoz Decapat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 17 30 Ekim 2018 #4 HyperX Cloud II Kırmızı 7.1 Usb Ses Kartlı Oyuncu Kulaklığı (KHX-HSCP-RD) | HyperX | Surround Gamer Kulaklıklar 53mm Driver, 7.1 Ses Kartlı HyperX Cloud 2 Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da ben bunu sipariş ettim baya bi araştırma yaptıktan sonra. Test etme fırsatım olmadı ama iyi diyorlar...
HyperX Cloud II Kırmızı 7.1 Usb Ses Kartlı Oyuncu Kulaklığı (KHX-HSCP-RD) | HyperX | Surround Gamer Kulaklıklar 53mm Driver, 7.1 Ses Kartlı HyperX Cloud 2 Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da ben bunu sipariş ettim baya bi araştırma yaptıktan sonra. Test etme fırsatım olmadı ama iyi diyorlar...
xCodeİmam Megapat Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 57 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #5 O fiyata alınabilir. Mikrofon kalitesi nasıldır bilemiyorum ama sağlam kulaklık.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 30 Ekim 2018 #6 Cloud Core, Cloud 2 ve Cloud aynı sürücüleri kullanıyor, kutu içerikleri farklı bir de 2 7.1 desteği sunuyor.
Cloud Core, Cloud 2 ve Cloud aynı sürücüleri kullanıyor, kutu içerikleri farklı bir de 2 7.1 desteği sunuyor.
B Bgurpinar Hectopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 80 30 Ekim 2018 #7 Kulaklığı da mikrofonu da gayet güzel fiyat performans olarak. Alınır.
Y YumurtalıSucuk Decapat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 64 Çözümler 1 30 Ekim 2018 #8 Fagositoz dedi: HyperX Cloud II Kırmızı 7.1 Usb Ses Kartlı Oyuncu Kulaklığı (KHX-HSCP-RD) | HyperX | Surround Gamer Kulaklıklar 53mm Driver, 7.1 Ses Kartlı HyperX Cloud 2 Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da ben bunu sipariş ettim baya bi araştırma yaptıktan sonra. Test etme fırsatım olmadı ama iyi diyorlar... Genişletmek için tıkla... Ben kullandım kalitesini belli ediyor.
Fagositoz dedi: HyperX Cloud II Kırmızı 7.1 Usb Ses Kartlı Oyuncu Kulaklığı (KHX-HSCP-RD) | HyperX | Surround Gamer Kulaklıklar 53mm Driver, 7.1 Ses Kartlı HyperX Cloud 2 Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da ben bunu sipariş ettim baya bi araştırma yaptıktan sonra. Test etme fırsatım olmadı ama iyi diyorlar... Genişletmek için tıkla... Ben kullandım kalitesini belli ediyor.