HyperX Cloud Core DTS açılmalı mı?

Daha fazla  
HyperX Cloud Core'nin ses kartı olmayan modeli elimde mevcut. Ürünle birlikte gelen 2 yıllık DTS kodunu kullanacağım fakat 7.1 açmak istemiyorum. Diğer konuları okuduğuma göre spital Audio özelliği varmış DTS uygulaması üzerinde, onu kullanmak için 2 yıllık kodu kullanacağım ama nereden açabilirim veya açmalı mıyım bilmiyorum. Bu kulaklıkta 7.1 özelliğinin (daha doğrusu bu fiyat bandındaki tüm kulaklıklarda) açılmaması gerektiği söyleniyor hep. Stereo performansı yeterli deniliyor ama spital Audio işini denemek istiyorum çünkü ALC887 ses kartım var ve müzik konusunda pek beklenilen verimi alamıyorum, belki spital Audio'yu açınca biraz daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Cloud III kullanıyorum müzik dinlerken açıyorum basslar fena olmuyor. Deneyin, beğenmezseniz kaparsınız geri.
Sürekli uygulamayı kapat aç yapmak istemiyorum. Müzik dinleyince açabileceğim, oyun sırasında da kapatabileceğim bir kısa yolu var mı? Örneğin tuş ataması veya görev çubuğunun sağ alt kısmında uygulama simgesinin yer alması gibi.

Sürekli uygulamayı kapat aç yapmak istemiyorum. Müzik dinleyince açabileceğim, oyun sırasında da kapatabileceğim bir kısa yolu var mı? Örneğin tuş ataması veya görev çubuğunun sağ alt kısmında uygulama simgesinin yer alması gibi.

CTRL + Windows + V yapinca ses paneli aciliyor ordan degistirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı