HyperX Cloud Core DTS alınır mı?

Slovenn

Hectopat
Yer
Melikgazi/Kayseri
Daha fazla  
Amazon'da 1800 TL HyperX Cloud Core DTS alınır mı? Profesyonel olmasa da eğlenmek için oyun oynuyorum ve Müzik de dinliyorum. Kulaklığı yoğun olarak günlük kullanım için alacağım ara sıra da oyun oynayacağım. Günlük kullanımda ve müzik dinlerken ses performansı nasıldır?

Şu an kullanıyorum ve gayet güzel bir kulaklık ama bir eksisi var kafan büyükse normal kulaklıklara göre başta küçük gelebilir fakat ilerledikçe alışıyorsun.

Şu an kullanıyorum ve gayet güzel bir kulaklık ama bir eksisi var kafan büyükse normal kulaklıklara göre başta küçük gelebilir fakat ilerledikçe alışıyorsun.
ses kartı olmayan model bu sanırım, performansı nasıl ses kalitesinden memnun musunuz?

Ses kartı olmayan model bu sanırım, performansı nasıl ses kalitesinden memnun musunuz?
Gayet memnumun sağlam bir kulaklık bu fiyata. Bassları iyi ses kalitesi gayet yüksek. Evet ses kartsız model.

Kulaklığın boyu ayarlanıyor mu? sipariş verdim bakalım nasıl. Teşekkür ederim yardım için.

Kulaklığın boyu ayarlanıyor mu?
Ayarlanıyor fakat tam açılmış hali büyük kafalar için küçük geliyor öbür kulaklıklara göre ama alışıyorsunuz merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…