HyperX Cloud Core DTS + Solocast 999 TL!

• Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.991
Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Sadece mikrofonun 700 civarı olduğunu düşünürsek aşırı uygun bence.

Kulaklık ve mikrofon hakkında yorumu olanlar yapabilirse çok iyi olur.

@BerkayZ87 hocam belki bilir iyi olup olmadığını.

İkisinin ayrı ayrı fiyatı 1500 TL. Fiyat gayet iyi.
Cloud Core nasıl bir kulaklıktır peki hocam? Özellikle her yere DTS yazmışlar. DTS yanlış bilmiyorsam gerçek 7.1'di.

Cloud Core nasıl bir kulaklıktır peki hocam? Özellikle her yere DTS yazmışlar. DTS yanlış bilmiyorsam gerçek 7.1'di.
DTS:X Surround yazılımını kullanabilmek için bir kod veya uyumluluk gibisinden bir anlamı olabilir, onu bilmiyorum.

Cloud Core, Cloud II ayarında bir ürün.

Çok iyi fırsat. Biraz bütçeyi zorlayıp almaya çalışacağım bakalım bitmezse.

Kulaklığın yanında ses kartı çıkmıyor mu? Streamer Pack kutu açılımında göremedim. Kulaklığın tek olduğu kutuda ise vardı. Acaba biri DTS diğeri 7.1 olduğundan falan mı?

Son düzenleme:
SoloCast'in kendi başına en düşük fiyatı 690 yani düz hesaptan 700TL
Cloud Core ise 808 TL'den düz hesap 810TL'den satılmakta.

Toplamda 510TL'lik bir indirim söz konusu.. Eğer Kulaklık ve mikrofon ihtiyacınız varsa bence düşünmeden alabilirsiniz. Oldukça uygun bir fiyata geliyor.
Alıp Satmak için de uygun olabilir. HyperX sonuçta. Satılmak için uzun süreler beklemeniz gerekmez diye düşünüyorum.. fahiş bir fiyata koymazsanız tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı