HyperX Cloud Core DTS vs Razer BlackShark v2X

Bütçe
1000-1500

blasterr

Centipat
Daha fazla  
Bütçem 1000-1500 TL bandında. İkisinin de incelemelerine baktım ama karar veremedim. Hangi kulaklığı almam mantıklı olur? Sizin önerdiğiniz farklı kulaklıklar varsa onlara da bakabilirim.

Bütçem 1000-1500 TL bandında. İkisinin de incelemelerine baktım ama karar veremedim. Hangi kulaklığı almam mantıklı olur? Sizin önerdiğiniz farklı kulaklıklar varsa onlara da bakabilirim.

V2X bro daha konforlu pedi var, ve daha iyi ses kasarsın v2 x le ama bütcen var ise v2 daha iyidir

Ben de kulaklık takibi yapıyorum bu 2 kulaklık fiyat bandında en iyileri (tespit ettiğimce) ve şu anda epeyde V2 X 1333TL Cloud Core 1440 civarı PTT AVM de diğer yerlerde de daha yüksek. Herkes genel olarak V2 X daha çok öneriyorlar özellik vs. olarak eşitler bu konuda araştırdığım kadarıyla. Neyse genel olarak fiyatı V2 X daha uygun burada diğerleri de nasıl cevaplar verecekler merak ediyorum konuyu takibe alırım hemen. Ona göre ben de bir seçim yapıp alırım 1300 altına inerse hemen almak istiyorum yoksa 5 dakika durmuyor.

Şu anda güncel olarak PttAVM de bulunan 1333TL'ye blacshark V2 X tükenmiş bile bahsettiğim şey tam da buydu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…