HyperX Cloud Core için Ses Kartı Tavsiyesi

omeraslann

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar uzatmak istemiyorum. HyperX Cloud Core bir kulaklığa sahibim ve ses kartı almak istiyorum. İlk olarak alırken neye dikkat etmeliyim ve önerebileceğiniz bir kart var mı?

7.1 Destekli olmasına dikkat edin. Gelecekte 7.1 kulaklık alırsanız değiştirmek zorunda kalmazsın. USB girişli modellerinden mi düşünüyorsunuz yoksa kart olarak mı alacaksınız?

Ben creative 5.1 x-fi sb090 ile beraber cloud core kullanıyorum.

izlenimlerim çok kaliteli bir ses kartı almadığın sürece hiç bir işe yaramıyor

En az 350-400 liralık bir bütce ayırman lazım ki fark yaratsın onun için gereksiz.

Bu kadar ğara ayırana kadar asus strix gerçek 7.1 kulaklık alınması daha mantıklı çünkü beraberinde ses kartı da geliyor

Yorumunuz için teşekkür ederim lakin söylediğiniz ses kartını bulamadım creative'nin kendi sitesinde buldum lakin 70 dolardı burda 400 500 tl'dir.

b150m gaming m3 anakartım var şimdi 100 tl'lik bir karta olsa fark yaratmaz mı?

Yorumunuz için teşekkür ederim lakin söylediğiniz ses kartını bulamadım creative'nin kendi sitesinde buldum lakin 70 dolardı burda 400 500 tl'dir.

b150m gaming m3 anakartım var şimdi 100 tl'lik bir karta olsa fark yaratmaz mı?

Senin anakartının ses yongası gayet yeterli audio boost iyidir.

Emin ol fark yaratmaz değmez.

Eğer kulaklıktan aldığın ses semi tatmin etmiyorsa kulaklığını değiştirmelisin.

Teşekkürler ilginiz için. O zaman almaktan vazgeçtim.

7.1 Destekli olmasına dikkat edin. Gelecekte 7.1 kulaklık alırsanız değiştirmek zorunda kalmazsın. USB girişli modellerinden mi düşünüyorsunuz yoksa kart olarak mı alacaksınız?
Kusura bakmayın görmemişim yorumunuzu büyük ihtimalle 7.1 kulaklık almam ve usb olarak düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı