Öncesinde 100TL'lik Rampage kulaklıklar kullandığım için bu kulaklık beni tatmin etti. Fakat zaten kaliteli kulaklıklar kullanan/ kullanmış biri için nasıl olur bilmiyorum.
Amazon'da ayak uydurdu piyasaya. Ürüne 12 taksit yapılabiliyor ancak 6 taksit seçeneğini kaldırmışlar. Sorsan vade farksız 6 taksit yapıyoruz derler. Son 1 aydır özellikle kontrol ediyorum ya vade farksız 3 taksit oluyor ya da vade farklı 9 taksitten başlıyor. Nerede bu 6 taksit bulamıyoruz.
Amazon'da ayak uydurdu piyasaya. Ürüne 12 taksit yapılabiliyor ancak 6 taksit seçeneğini kaldırmışlar. Sorsan vade farksız 6 taksit yapıyoruz derler. Son 1 aydır özellikle kontrol ediyorum ya vade farksız 3 taksit oluyor ya da vade farklı 9 taksitten başlıyor. Nerede bu 6 taksit bulamıyoruz. Eki Görüntüle 1809618
Bilmeyenler vardır diye paylaşıyorum. HyperX Cloud Core ile Cloud 2 bire bir aynı özellikleri taşımaktadır. Empedans ve SNR güç değeri birdir. Cloud 2 ile Cloud Core'yi ayıran tek fark Cloud 2 de ses kartlı gelmesi. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun.
Ses kartı çıkıyor mu, çıkmıyor mu?
Bir de USB type-a değilmiş, 3.5mm jak kullanıyormuş, herhangi bir sıkıntısı olur mu?
Hep USB type-a kulaklık kullandım.
Ses kartı çıkıyor mu, çıkmıyor mu?
Bir de USB type-a değilmiş, 3.5mm jak kullanıyormuş, herhangi bir sıkıntısı olur mu?
Hep USB type-a kulaklık kullandım.
Emin misiniz, ürünün ismine de yazmışlar.
"DTS HX-HSCC-2-BK/WW" diye, normalde sadece "HyperX Cloud Core" yazardı.
DTS değil de 7.1 mi yazması gerekiyor acaba ses kartı dahil olması için.