Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.549 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar selam. Dün Amazon üzerinden HyperX Cloud + DTS Gaming kulaklığı sipariş ettim. Öncelikle kafamdaki soru DTS nedir? İyi bir olay mı? Kulaklık 7.1 deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024
Arkadaşlar selam. Dün Amazon üzerinden HyperX Cloud + DTS Gaming kulaklığı sipariş ettim. Öncelikle kafamdaki soru DTS nedir? İyi bir olay mı? Kulaklık 7.1 deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
SturmHexer Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Doncland 18 Mayıs 2024 #2 7.1 genellikle satin alırken tercih edilen ama oynarken tercih edilmeyen bir şey bence. Sadece bunu söyleyebilirim.
7.1 genellikle satin alırken tercih edilen ama oynarken tercih edilmeyen bir şey bence. Sadece bunu söyleyebilirim.
F fasalisso Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.801 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #3 Levuse dedi: Arkadaşlar selam. Dün Amazon üzerinden HyperX Cloud + DTS Gaming kulaklığı sipariş ettim. Öncelikle kafamdaki soru DTS nedir? İyi bir olay mı? Kulaklık 7.1 deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 7.1 filmlerde iş görür, oyunlarda pek iyi değil. DTS yazılımı 7.1 ses deneyimi konusunda iyi.
Levuse dedi: Arkadaşlar selam. Dün Amazon üzerinden HyperX Cloud + DTS Gaming kulaklığı sipariş ettim. Öncelikle kafamdaki soru DTS nedir? İyi bir olay mı? Kulaklık 7.1 deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 7.1 filmlerde iş görür, oyunlarda pek iyi değil. DTS yazılımı 7.1 ses deneyimi konusunda iyi.