U uspup Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Merhaba kualklıgı alalı daha 2 ay oldu. Amazon'dan almıstım sıfır sekilde. Bunu garantiye gondermeden cozmemin bir yolun var mıdır?
Merhaba kualklıgı alalı daha 2 ay oldu. Amazon'dan almıstım sıfır sekilde. Bunu garantiye gondermeden cozmemin bir yolun var mıdır?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.097 Çözümler 6 27 Eylül 2024 #2 uspup dedi: Merhaba kualklıgı alalı daha 2 ay oldu. Amazon'dan almıstım sıfır sekilde. Bunu garantiye gondermeden cozmemin bir yolun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanmam garantiye gönderin para iadesi olursa blackshar v2X te iyi bir tercih.
uspup dedi: Merhaba kualklıgı alalı daha 2 ay oldu. Amazon'dan almıstım sıfır sekilde. Bunu garantiye gondermeden cozmemin bir yolun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanmam garantiye gönderin para iadesi olursa blackshar v2X te iyi bir tercih.
S Swerciaa Picopat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 uspup dedi: Merhaba kualklıgı alalı daha 2 ay oldu. Amazon'dan almıstım sıfır sekilde. Bunu garantiye gondermeden cozmemin bir yolun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kulaklık denge ayarını yapmayı deneyebilir misiniz?
uspup dedi: Merhaba kualklıgı alalı daha 2 ay oldu. Amazon'dan almıstım sıfır sekilde. Bunu garantiye gondermeden cozmemin bir yolun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kulaklık denge ayarını yapmayı deneyebilir misiniz?
U uspup Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #4 Swerciaa dedi: Kulaklık denge ayarını yapmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Onu nereden yapıyoruz?
Swerciaa dedi: Kulaklık denge ayarını yapmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Onu nereden yapıyoruz?
S Swerciaa Picopat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #5 uspup dedi: Onu nereden yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarından.
U uspup Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #6 Swerciaa dedi: Ses ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Baktım o kısma simdi iki tarafında ses dengesi aynı.
Swerciaa dedi: Ses ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Baktım o kısma simdi iki tarafında ses dengesi aynı.
S Swerciaa Picopat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #7 uspup dedi: Baktım o kısma simdi iki tarafında ses dengesi aynı. Genişletmek için tıkla... Servise yollayın o zaman.
uspup dedi: Baktım o kısma simdi iki tarafında ses dengesi aynı. Genişletmek için tıkla... Servise yollayın o zaman.
U uspup Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #8 Swerciaa dedi: Servise yollayın o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum.