AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 13 Temmuz 2023 #1 HyperX Cloud Core vs Gamepower Voldon. Hangisi daya iyi 300 TL fiyat farkı değer mi fikriniz nedir? SteelSeries Arctis Nova 1X modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ? Son düzenleme: 13 Temmuz 2023
HyperX Cloud Core vs Gamepower Voldon. Hangisi daya iyi 300 TL fiyat farkı değer mi fikriniz nedir? SteelSeries Arctis Nova 1X modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ewmirk1 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 835 Çözümler 20 Yer Adana 13 Temmuz 2023 #2 Hyperx Cloud Core daha iyi bence.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 13 Temmuz 2023 #3 Ewmirk1 dedi: Hyperx Cloud Core daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Sebebini merak ettim hocam.
Ewmirk1 dedi: Hyperx Cloud Core daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Sebebini merak ettim hocam.
Ewmirk1 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 835 Çözümler 20 Yer Adana 13 Temmuz 2023 #4 Hocam Gamepower kulaklık 700 TL, HyperX ise 1.815 TL acaba ben mi yanlış yere bakıyorum. AMİDALA dedi: Sebebini merak ettim hocam. Genişletmek için tıkla... Sebebi bariz Gamepower kulaklıklarında dip ses sorunu şikayeti çok fazla ayrıca HyperX kulaklığının kalitesi de cabası.
Hocam Gamepower kulaklık 700 TL, HyperX ise 1.815 TL acaba ben mi yanlış yere bakıyorum. AMİDALA dedi: Sebebini merak ettim hocam. Genişletmek için tıkla... Sebebi bariz Gamepower kulaklıklarında dip ses sorunu şikayeti çok fazla ayrıca HyperX kulaklığının kalitesi de cabası.
pyrielasd Centipat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 13 Temmuz 2023 #5 AMİDALA dedi: HyperX Cloud Core vs Gamepower voldon. Hangisi daya iyi 300 TL fiyat farkı değer mi fikriniz nedir? SteelSeries Arctis Nova 1X modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Cloud Core, ben de dün sipariş ettim Gamepower kulaklıklarda dip ses problemi olduğunu hatırlıyorum ama bu modelde var mı bilmiyorum. Arctis Nova 1 de gayet güzel ama X ve P versiyonlarında kablo 1.2m gibi bir şeydi sanırım. Ewmirk1 dedi: Hocam Gamepower kulaklık 700 TL, HyperX ise 1.815 TL acaba ben mi yanlış yere bakıyorum. Sebebi bariz Gamepower kulaklıklarında dip ses sorunu şikayeti çok fazla ayrıca HyperX kulaklığının kalitesi de cabası. Genişletmek için tıkla... Cloud Core şu an Amazon Prime dayde 1109 lira hocam.
AMİDALA dedi: HyperX Cloud Core vs Gamepower voldon. Hangisi daya iyi 300 TL fiyat farkı değer mi fikriniz nedir? SteelSeries Arctis Nova 1X modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Cloud Core, ben de dün sipariş ettim Gamepower kulaklıklarda dip ses problemi olduğunu hatırlıyorum ama bu modelde var mı bilmiyorum. Arctis Nova 1 de gayet güzel ama X ve P versiyonlarında kablo 1.2m gibi bir şeydi sanırım. Ewmirk1 dedi: Hocam Gamepower kulaklık 700 TL, HyperX ise 1.815 TL acaba ben mi yanlış yere bakıyorum. Sebebi bariz Gamepower kulaklıklarında dip ses sorunu şikayeti çok fazla ayrıca HyperX kulaklığının kalitesi de cabası. Genişletmek için tıkla... Cloud Core şu an Amazon Prime dayde 1109 lira hocam.
Ewmirk1 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 835 Çözümler 20 Yer Adana 13 Temmuz 2023 #6 pyrielasd dedi: Cloud Core şu an Amazon Prime dayde 1109 lira hocam. Genişletmek için tıkla... Baya iyi bence bu fiyata alınabilir.
pyrielasd dedi: Cloud Core şu an Amazon Prime dayde 1109 lira hocam. Genişletmek için tıkla... Baya iyi bence bu fiyata alınabilir.
Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #7 Hiç HyperX kulaklık kullanmadım fakat Arctis 3 kullanıyorum 2000 lira gibi bir para verdim 1 ay önce zam gelmediyse çok güzel kulaklık.
Hiç HyperX kulaklık kullanmadım fakat Arctis 3 kullanıyorum 2000 lira gibi bir para verdim 1 ay önce zam gelmediyse çok güzel kulaklık.
pyrielasd Centipat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 13 Temmuz 2023 #8 Emper dedi: Hiç HyperX kulaklık kullanmadım fakat Arctis 3 kullanıyorum 2000 lira gibi bir para verdim 1 ay önce zam gelmediyse çok güzel kulaklık. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an 3500 sanırım en ucuz. Bu fiyata Arctis Nova 3 ya da 4 alınabilir bence.
Emper dedi: Hiç HyperX kulaklık kullanmadım fakat Arctis 3 kullanıyorum 2000 lira gibi bir para verdim 1 ay önce zam gelmediyse çok güzel kulaklık. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an 3500 sanırım en ucuz. Bu fiyata Arctis Nova 3 ya da 4 alınabilir bence.
Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #9 pyrielasd dedi: Hocam şu an 3500 sanırım en ucuz. Bu fiyata Arctis Nova 3 ya da 4 alınabilir bence. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam nova yazmayı unutmuşum o iki modeli hep karıştırıyorum 2300 TL'ye Arctis Nova 3 var.
pyrielasd dedi: Hocam şu an 3500 sanırım en ucuz. Bu fiyata Arctis Nova 3 ya da 4 alınabilir bence. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam nova yazmayı unutmuşum o iki modeli hep karıştırıyorum 2300 TL'ye Arctis Nova 3 var.
pyrielasd Centipat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 13 Temmuz 2023 #10 Emper dedi: Pardon hocam nova yazmayı unutmuşum o iki modeli hep karıştırıyorum 2300 TL'ye Arctis Nova 3 var. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam ben de Arctis Nova 3 alacaktım alacakken 1900'den 2300e çıktı.
Emper dedi: Pardon hocam nova yazmayı unutmuşum o iki modeli hep karıştırıyorum 2300 TL'ye Arctis Nova 3 var. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam ben de Arctis Nova 3 alacaktım alacakken 1900'den 2300e çıktı.