HyperX Cloud Core vs HyperX Cloud Stinger vs Asus Cerberus vs Cerberus V2 RED

milas16

Hectopat
Daha fazla  
1-2 senedir Logitech G230 kulaklık kullanıcısıyım fakat sağ kulak kırıldı ve ses vermiyor, yerine yeni bir kulaklık arayışındayım. Aklımda birkaç kulaklık var onları da sizlerle paylaşıp bir nevi fikir almak istiyorum. Düşündüğüm kulaklıkları buraya yazacağım ve açıklamasını da yapacağım. Umarım yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

• İlk olarak HyperX Cloud Core, bu kulaklığı Türkiye'de bulamadım ben de Amazon'dan buldum.
  • İkinci kulaklık ise ASUS CERBERUS OYUNCU KULAKLIĞI.
  • Üçüncü kulaklık ASUS CERBERUS V2 RED.
  • Son olarak dördüncü kulaklık HyperX Cloud Stinger.

Bu 4 kulaklık arasında net olarak bir karar veremiyorum ve şöyle bir sorun var ki sanırım gönlüm ilk söylediğim HyperX Cloud Core'da fakat bu kulaklığı da Amazon'dan satın alabildiğim için, içimde bir şüphe var. Amazon üzerinden satın alsam kulaklığın kötü gelme ihtimalı var mı veya bir sorun oldu iade etme şansım var mıdır? Hiç Amazon üzerinden alışveriş yapmadığım için pek bilgili değilim. Eğer bu konuda bilgi sahibiyseniz yorumlarınızı mutlaka bekliyorum, aynı şekilde bu kulaklıklar hakkında bilgisi olanları da yoruma bekliyorum.
Ayrıca bu kulaklıkları en uygun nereden satın alabilirim iade hakkı olursa iyi olabilir, güvenli, hızlı kargo vesaire.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı