R reverseI Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #1 Uzun zamandır kulaklık arayışındayım ve bu 3 kulaklık arasında kaldım. Genellikle CS:GO oynuyorum ve ses kasmak için alacağım kulaklığı. Hangisi benim için uygun olur ? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2017
Uzun zamandır kulaklık arayışındayım ve bu 3 kulaklık arasında kaldım. Genellikle CS:GO oynuyorum ve ses kasmak için alacağım kulaklığı. Hangisi benim için uygun olur ?
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #2 Cloud Core üçü arasında en iyi olan modeldir.
R reverseI Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #3 Barış Tolon dedi: Cloud Core üçü arasında en iyi olan modeldir. Genişletmek için tıkla... Peki snopy sn rw3 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Barış Tolon dedi: Cloud Core üçü arasında en iyi olan modeldir. Genişletmek için tıkla... Peki snopy sn rw3 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #4 Cloud Core ile karşılaştırmak hakaret olur bence Cloud Core modeline. Snopy ürün önermiyorum.
R reverseI Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #5 Cloud core indirimdeydi 200 tl idi fakat indirim bittiği için stinger düşünüyorum stinger hakkında fikirleriniz neler ?
Cloud core indirimdeydi 200 tl idi fakat indirim bittiği için stinger düşünüyorum stinger hakkında fikirleriniz neler ?
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #6 230 TL'ye Cloud Core var hala. HyperX Cloud Core Gamer Kulaklık (Ses Kartsız) KHX-HSCC-BK-BR Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
230 TL'ye Cloud Core var hala. HyperX Cloud Core Gamer Kulaklık (Ses Kartsız) KHX-HSCC-BK-BR Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
R reverseI Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #7 Barış Tolon dedi: 230 TL'ye Cloud Core var hala. HyperX Cloud Core Gamer Kulaklık (Ses Kartsız) KHX-HSCC-BK-BR Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Genişletmek için tıkla... Yinede stinger düşünebilir mi sizce ? Nasıldır siberia 200 den daha mı iyi sizce ?
Barış Tolon dedi: 230 TL'ye Cloud Core var hala. HyperX Cloud Core Gamer Kulaklık (Ses Kartsız) KHX-HSCC-BK-BR Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Genişletmek için tıkla... Yinede stinger düşünebilir mi sizce ? Nasıldır siberia 200 den daha mı iyi sizce ?
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #8 Stinger bence Siberia 200 modelinden daha iyi ancak Cloud Core ikisinden de daha iyi bir model.
R reverseI Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #9 Barış Tolon dedi: Stinger bence Siberia 200 modelinden daha iyi ancak Cloud Core ikisinden de daha iyi bir model. Genişletmek için tıkla... ilgilendiğiniz için teşekkürler. İyi forumlar.
Barış Tolon dedi: Stinger bence Siberia 200 modelinden daha iyi ancak Cloud Core ikisinden de daha iyi bir model. Genişletmek için tıkla... ilgilendiğiniz için teşekkürler. İyi forumlar.