HyperX Cloud Core vs Logitech G430 vs Asus Cerberus

Halil Batır

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 1-2 hafta önce yeni bir bilgisayar aldım. Ve ses sistemimi geliştirmek istiyorum. Çoğu kişi HyperX al diyor. Logitech G430 7.1 olsun değerleri olsun daha güzel gözüküyor. Asus cerberus 60 mm sürücüleri var. Hangisini almalıyım. Kulaklıkla beraber güzel bir ses kartı da alacağım. Yaklaşık 200 TL'ye. Lütfen yorum yapacak arkadaşlar ses kartıyla beraber önersinler. Ve ayrıca eğer G430 alırsam amazondan alacağım. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizzat HyperX Cloud Core kullanıyorum ve çok memnunum. Ama g430 tavsiye etmem. Plastik gövdeli ve benim kulağıma uymuyordu bilmiyorum sana nasıl olur.

-Öbür taraftan Cloud Core aliminyum kasalı ve sağlamlık hissi veriyor insana.

-Üstelik üst kısmı deri kaplama çok şık duruyor.

-Kablosu 3 mt falan.

-Telefona takıp görüşme yapabiliyorsun mikrofonu telefonda çalışıyor.

-Ses kalitesi müthiş, mikrofonu güzel ve takıp çıkarılabiliyor. Bir arkadaşımda aldık amazon üzerinden oda gayet memnun kulaklıktan.

Eğer amazondan alacaksan bak verdiğim linkde import fees diyor 30 dolar. O ücreti iade alabiliyorsun, (bknz: Amazon Kargo Ücreti ve Gümrük Vergisini Geri Alma).

-Dolayısıyla 70 dolara falan geliyor kulaklık.

Amazon.com: HyperX Cloud Core Gaming Headset for PC/PS4 (KHX-HSCC-BK): Computers & Accessories

71Q+-4ayPLL._SL1428_.jpg

71vV6CtVffL._SL1428_.jpg

Bizzat HyperX Cloud Core kullanıyorum ve çok memnunum. Ama g430 tavsiye etmem. Plastik gövdeli ve benim kulağıma uymuyordu bilmiyorum sana nasıl olur.

-Öbür taraftan Cloud Core aliminyum kasalı ve sağlamlık hissi veriyor insana.

-Üstelik üst kısmı deri kaplama çok şık duruyor.

-Kablosu 3 mt falan.

-Telefona takıp görüşme yapabiliyorsun mikrofonu telefonda çalışıyor.

-Ses kalitesi müthiş, mikrofonu güzel ve takıp çıkarılabiliyor. Bir arkadaşımda aldık amazon üzerinden oda gayet memnun kulaklıktan.

Eğer amazondan alacaksan bak verdiğim linkde import fees diyor 30 dolar. O ücreti iade alabiliyorsun, (bknz: Amazon Kargo Ücreti ve Gümrük Vergisini Geri Alma).

-Dolayısıyla 70 dolara falan geliyor kulaklık.

Amazon.com: HyperX Cloud Core Gaming Headset for PC/PS4 (KHX-HSCC-BK): Computers & Accessories

Eki Görüntüle 246424

Eki Görüntüle 246423
İlk olarak yardımın ve yorumun için teşekkür ederim. Şuan kullandığın kulaklıktaki basları nasıl ? Ve bende HyperX Cloud Core almayı düşünüyorum. Yanında önerebileceğin ses kartı var mı ?

Baslar çok net veriyor kulağını titretiyor adeta.

2015 Aralık ayından beri kullanıyorum çok memnunum.

Ses kartı olarak aşağıdaki modeli tavsiye ederim.

Amazon.com: ASUS Xonar DGX PCI-E GX2.5 Audio Engine Sound Cards: Computers & Accessories

Eki Görüntüle 246429
O zaman şöyle bir ses sistemi alacağım. Hoparlör Logitech Z623. Kulaklık HyperX Cloud Core. Ses kartı Asus Xonar DGX hepsi burada da 140 TL ye satılıyor. Onumu alsam yoksa Creative Sound Blaster Audigy falan mı alsam.

G 430 kullanan birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum . Kulaklıklar bir süre sonra insanın başını patlatıcakmış hissiyatı veriyor , kablosu çok uzun , 7.1 ses kalitesi bana göre iyi değil o aradaki usb parçayı takmadan stereo olarak takınca bin kat daha kaliteli ses veriyor kısacası ben memnun kalmadım sende bir düşün derim.

Bide şöyle bir sorum olacak. Mesela ben şimdi 5+1 ses kartı alacağım. HyperX Cloud Core yi karta bağladığım zaman 5+1 olacak dimi.

G 430 kullanan birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum . Kulaklıklar bir süre sonra insanın başını patlatıcakmış hissiyatı veriyor , kablosu çok uzun , 7.1 ses kalitesi bana göre iyi değil o aradaki usb parçayı takmadan stereo olarak takınca bin kat daha kaliteli ses veriyor kısacası ben memnun kalmadım sende bir düşün derim.
Aynen o zaman HyperX Cloud Core alacağım. Çoğu kişi tavsiye ediyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı