HyperX Cloud Core vs Rampage SN-RW5 Hydra

Makaleler
1
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523905101
Yine her zaman olduğu gibi bir kararsızlıktan dolayı konu açmış bulunmaktayım :D Sistem toplamama 1 ay falan kaldı, o yüzden bazı ekipmanları indirimdeyken yakalayıp alıyorum, sistemle beraber G402 Hyperion Fury ve HyperX Cloud Core almayı düşünüyordum (CK108 aldım zaten klavye olarak). Ama takip ettiğim kanallardan biri Rampage SN-RW5 Hydra diye bir kulaklığı tanıtmış, açıkçası videoya girerken kulaklık pek hoşuma gitmedi ancak özellikleri ve yalan söylememek gerekirse mikrofonu beni cezbetti. Bir an Cloud Core almaktan vazgeçtim ancak yorumlarda "Rampage'ın hangi ürünü aldıysam bozuldu" diyenler vardı, o yüzden biraz geri çekildim, zaten bence de Rampage fazla üst düzey ürünler üreten bir marka değil zaten, yani HyperX daha karizmatik bir marka zaten. Neyse o karizmasını boş verelim, ben özellik, konfor ve malzeme kalitesi olarak hangisi iyi diye size soruyorum, kulaklığın linkini de aşağı bırakıyorum. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre bu konuyu yazarken çarpılmalıydınız.:D
Snopy HyperX'e göre daha alt seviyede bu marka. Sanırım o kulaklığın tek avantajı mikrofon ve titreşim. Ses ve rahatlık açısından Cloud Core daha iyi gibi. Kalite olarak da Cloud Core. Ben her türlü Cloud Core alırdım. Ama kesin olarak bilmiyorum. Yanlış bilgi vermeyelim şimdi. @Barış Tolon

Konfor ve malzeme kalitesi bakımından, Cloud Core ikiye falan katlar. Ayrıca fiyat olarak da daha uygun. Ayrıca 7.1 özelliği ne kadar iyi onu da bilmiyoruz. Her 7.1 denilen kulaklıkların sesleri de iyi olmayabiliyor. Cloud Core, gayet temiz ve yüksek ses veriyor. Her türlü Cloud Core.

Yurt dışında ki kulaklıkları alıp, Rampage etiketini basıp satıyorlar, bizim millette yiyor bunları. Umarım satmıyordur ürünleri de, biraz akılları başına gelir.

Ben de öyle düşünmüştüm zaten. Çok teşekkürler herkese :D
Ya bir kulaklık titreşimli olunca ne oluyor? Anlatsanıza biraz...
Bu arada bence de gereksiz ama bass kalitesini artırdığını söylüyorlar. Dediğim gibi pek de önemli değil o kısım :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı