HyperX Cloud Core vs Razer BlackShark V2 X

Bugraaeraslan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba laptop kullanıcısıyım. Başlıkta belirttiğim 2 kulaklık arasında kaldım. Laptopta tek jak girişi var mecburen ses kartı ya da birleştirici bir şey almam gerekli. Her anlamda hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba laptop kullanıcısıyım. Başlıkta belirttiğim 2 kulaklık arasında kaldım. Laptopta tek jak girişi var mecburen ses kartı ya da birleştirici bir şey almam gerekli. Her anlamda hangisini tercih etmeliyim?

Bunu al bu ikisinden de daha iyi.

Bunun üreticisi hangi marka? İlk defa duyuyorum. Garanti geri dönüşü vs nasıl?

Üreticisi dediğin Fifine zaten Adamlar Çin bazlı ses cihazları üreten bir firma. Mikrofonları ile 2-3 seneden uzun süredir TR pazarındalar zaten kulaklık olarak da bu model hem çıkarılabilir mikrofonu hem ekstra ses kartı ve ses performansı ile V2X ve Cloud Core'dan daha iyi. Cloud 3 seviyesinde bir kulaklık.

Ayrıca Elite Müzik zaten adamların distribütörü direk distribütörden almış olacaksın ürünü.

V2yi 2. El alacağım sarı siteden maksimum bütçe olarak 2000 düşünüyorum

Cloud Core' un iki farklı versiyonu var. Yenilerde sadece combo jack için ayırıcı var, eskilerde kontrolcü (ses kartı deniyor sanırım) var. Ben eski versiyonu senelerdir kullanıyorum ve çok memnunum. Tek sıkıntısı deri kaplamanın zamanla dökülmesi.

Eskisini şuan bulmak zor biraz. Laptopdaki anakartın ses kartını bulamadım. Yeterli olup olmadığını bilmiyorum. Ekstra olarak ugreen markasının ses kartı var onu da alabilirim

Havit H2002P hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu ikisi yerine tercih edilebilir mi ?

Son düzenleme:
Fazla giriş seviyesi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…