C Cpt.Burak Hectopat Katılım 8 Aralık 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Oyun ve Müzik için kulaklık arayışına girdim bu iki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Hyperx Cloud Core-Siberia 200 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2016
Merhaba arkadaşlar. Oyun ve Müzik için kulaklık arayışına girdim bu iki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Hyperx Cloud Core-Siberia 200
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2016 #2 Merhaba, Cooler Master Masterpulse kulaklığımızı inceleyebilirsiniz. 300 Tl civarı. Yan panelleri çıkartıp bass ayarını yapabiliyorsunuz. Cooler Master: MasterPulse
Merhaba, Cooler Master Masterpulse kulaklığımızı inceleyebilirsiniz. 300 Tl civarı. Yan panelleri çıkartıp bass ayarını yapabiliyorsunuz. Cooler Master: MasterPulse