Cloud ile Cloud core arasındaki fark sadece aksesuar mı ses kalitesi olarak fark var mı? Perşembe veya cuma günü ikisinden birini alacağım. İncelemenizi merakla bekliyorum ayrıcaHyperx Cloud Core adlı kulaklığı yeni aldım ve 1 haftadır şu anda bende mevcut. Birkaç gün sonra incelemesini yapacağım oradan kulaklık hakkında bilgi edinebilirsiniz.![]()
Sadece aksesuar farkı var. Şu anda yazıyı hazırlıyorum. Gece veya yarın olur sitede.Cloud ile Cloud core arasındaki fark sadece aksesuar mı ses kalitesi olarak fark var mı? Perşembe veya cuma günü ikisinden birini alacağım. İncelemenizi merakla bekliyorum ayrıca![]()
Ben mikrofonunu oldukça başarılı buldum açıkçası. Hangi konuda problem yaşadınız.Yakşalık 4 aydır Cloud Core kullanıyorum ses kalitesi anlamında gerçekten iyi ancak mikrofon için aynı şeyi söyleyemem.
Sesimi karşı taraf çok iyi duyamıyor ya cızırtı oluyor ya da sesim karşıya çok az gidiyor, diğer kulaklıklar da böyle değilken Cloud Core da bu sorunlar mevcut.Ben mikrofonunu oldukça başarılı buldum açıkçası. Hangi konuda problem yaşadınız.
Cloud core farklı bir kulaklık değil. Yazılımsal bir sorun olabilir ayrıca skype gibi programlarda oto ses algılama ayarı var o düzgün çalışmıyor bas konuş veya sürekli açık modunda olursa bu sorun düzelebilir.Sesimi karşı taraf çok iyi duyamıyor ya cızırtı oluyor ya da sesim karşıya çok az gidiyor, diğer kulaklıklar da böyle değilken Cloud Core da bu sorunlar mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.