Hyperx Cloud Core vs Siberia 200

Cpt.Burak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyun ve Müzik için kulaklık arayışına girdim bu iki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

Hyperx Cloud Core-Siberia 200

Hyperx Cloud Core adlı kulaklığı yeni aldım ve 1 haftadır şu anda bende mevcut. Birkaç gün sonra incelemesini yapacağım oradan kulaklık hakkında bilgi edinebilirsiniz. :)
Cloud ile Cloud core arasındaki fark sadece aksesuar mı ses kalitesi olarak fark var mı? Perşembe veya cuma günü ikisinden birini alacağım. İncelemenizi merakla bekliyorum ayrıca:)

Cloud ile Cloud core arasındaki fark sadece aksesuar mı ses kalitesi olarak fark var mı? Perşembe veya cuma günü ikisinden birini alacağım. İncelemenizi merakla bekliyorum ayrıca:)
Sadece aksesuar farkı var. Şu anda yazıyı hazırlıyorum. Gece veya yarın olur sitede. :)

Sesimi karşı taraf çok iyi duyamıyor ya cızırtı oluyor ya da sesim karşıya çok az gidiyor, diğer kulaklıklar da böyle değilken Cloud Core da bu sorunlar mevcut.
Cloud core farklı bir kulaklık değil. Yazılımsal bir sorun olabilir ayrıca skype gibi programlarda oto ses algılama ayarı var o düzgün çalışmıyor bas konuş veya sürekli açık modunda olursa bu sorun düzelebilir.:)

3 aydır Cloud Core kullanıyorum ve memnunum. Ses kalitesi olsun mikrofonu olsun verdiğin paraya değiyor. Uzun kullanımda da rahat olduğunu söyleyebilirim. Ben gözlük kullandığım için kulağımın üst taraflarına biraz fazla yük biniyor ve hafif ağrıya neden oluyor. Ama abartılacak bir şey değil. Siberia 200 kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım ama Cloud Core verdiğiniz paranın hakkını verir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı