HyperX Cloud Core vs SteelSeries Arctis Nova 1

Cloud Core, ses kasmak için daha iyi bir kulaklık.
Neye dayanarak hocam bu tam olarak?

Ek olarak;
Arctis Nova 1'in seslerin mekansal yerleşimini ve doğruluğunu ifade eden özelliğine daha yüksek not vermilmiş bir inceleme buldum. Seslerin nereden geldiği daha belirgin olur görünüyor Arctis Nova 1'de. HyperX e nazaran daha iyi ses kasiyor anlama gelmiyor mu bu?

Bkz.

1725316605380.png

Cloud Core. Bunlardan başka Razer Blackshark V2 X'i de önerebilirim.
SteelSeries neden onermez siniz nedenini bilsem en azindan hocam.

Birde;
HyperX Kingston üretiminde iken gayet iyi di fakat suan HP ye gectigi icin kararsiz kaldim cogu yabanci forumda HP gecisi sonrasi kalitesinin cok dustugunu, Cloud II nin Kingston zamani oldugu icin un getirdigini ve suan satildigi icin yapilan urunlerin cok kalitesiz oldugu belirtilmis ki Cloud Core da bunlarin arasinda, odevimi iyi calisip arastirmalarim sonrasi SteelSeries alma karari aldim yine de tesekkur ediyorum, olur bi okur denk gelirse bu konuya yararlansin diye yazmak istedim.

Son düzenleme:
Neye dayanarak hocam bu tam olarak?

Ek olarak;
Arctis Nova 1'in seslerin mekansal yerleşimini ve doğruluğunu ifade eden özelliğine daha yüksek not vermilmiş bir inceleme buldum. Seslerin nereden geldiği daha belirgin olur görünüyor Arctis Nova 1'de. HyperX e nazaran daha iyi ses kasiyor anlama gelmiyor mu bu?

Bkz.

Eki Görüntüle 2301047

SteelSeries neden onermez siniz nedenini bilsem en azindan hocam.

Birde;
HyperX Kingston üretiminde iken gayet iyi di fakat suan HP ye gectigi icin kararsiz kaldim cogu yabanci forumda HP gecisi sonrasi kalitesinin cok dustugunu, Cloud II nin Kingston zamani oldugu icin un getirdigini ve suan satildigi icin yapilan urunlerin cok kalitesiz oldugu belirtilmis ki Cloud Core da bunlarin arasinda, odevimi iyi calisip arastirmalarim sonrasi SteelSeries alma karari aldim yine de tesekkur ediyorum, olur bi okur denk gelirse bu konuya yararlansin diye yazmak istedim.
Steelseries tamamen aklımdan çıkmış ama ben de alacaktım kulaklık Steelseries'in sesinin yönü olmadığını söylediler vazgeçtim.

Son düzenleme:
Aklinizdan cikmis derken anlamadim hocam konu zaten SteelSeries kiyaslamasi ki.
FPS oyunu oynayan birine Cloud Core'un daha iyi olduğunu söyledim ve Razer'ı da tercih edebileceğini söyledim, ve kafan büyükse SteelSeries kafana uymaz. Bence her türlü Cloud Core çok daha başarılı bir kulaklık FPS oyunu deneyimi için. SteelSeries aklımdan çıkmış dememin sebebiyse bu forumda başka kulaklık önerisi isteyenlere de cevap verdiğim için sizi de onlarla karıştırdım. SteelSeries vs Cloud Core başlığına dikkat etmeden cevap verdim dün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı