HyperX Cloud Core Wireless alınır mı?

• Konuyu başlatan Arf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.513

Arf

Kilopat
Yer
Çayırova
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe Asistan Yönetici
Cevap için teşekkür ederim hocam. Oyun ve müzik performansı nasıldır peki. Bir de yazılım desteği mevcut mudur? İnternette DTS teknolojisinden bahsetmişler ama onunla birlikte ses daha güzelleşiyormuş öyle diyorlar.

Amazon'dan al beğenmezsen iade bile edersin rahatlıkla çok mükemmel bir yer.
Çok fiyat farkı olmadığı müddetçe oradan alıyorum her şeyi.
Geçen gün kedi maması aldım paket patlak geldi bildirdim.
Ücret iadesi yaptılar ürün de sizde kalabilir dediler düşün artık.
Garantisi biten M.2 SSD'im bozuldu alıp yenisini verdiler neler neler.

Amazon'dan al beğenmezsen iade bile edersin rahatlıkla çok mükemmel bir yer.
Çok fiyat farkı olmadığı müddetçe oradan alıyorum her şeyi.
Geçen gün kedi maması aldım paket patlak geldi bildirdim.
Ücret iadesi yaptılar ürün de sizde kalabilir dediler düşün artık.
Garantisi biten M.2 SSD'im bozuldu alıp yenisini verdiler neler neler.
Amazon'u zaten e-ticaret şirketi olarak tek geçerim ben de sürekli oradan alışveriş yapıyorum. Sadece kulaklıkla ilgili soru işaretlerim vardı onları sormak istedim ama galiba alacağım bugün. Amazon adamdır.

Cevap için teşekkür ederim hocam. Oyun ve müzik performansı nasıldır peki. Bir de yazılım desteği mevcut mudur? İnternette DTS teknolojisinden bahsetmişler ama onunla birlikte ses daha güzelleşiyormuş öyle diyorlar.
Evet Microsoft Store üzerinden uygulamayı indirirseniz 60 dolarlık yazılım bu kulaklık sayesinde bedavaya geliyor. Ben kullanıyorum ve gayet iyi, sesleri güzel veriyor. Kulaklığı taktığınızda dışarıyı duymanız çok zor ama uzun süre taktıktan sonra kulaklarınız az da olsa acıyabiliyor ama bu pek sorun olmadı benim için. Mikrofon ise ne çok iyi ne çok kötü, klasik HyperX mikrofonu. Eğer mikrofonu oyun gibi normal şeyler için kullanacaksanız gayet yeterli ve mikrofonu kulaklıktan çıkarabilmeniz de cabası. Şarjı uzun süre gidiyor, bluetooth olmadığı için kötü ama sadece bilgisayarda kullanacaksanız bir sorun yok. Eğer oyunlar ve günlük kullanım için almayı planlıyorsanız kaçırmadan alın derim.

Evet Microsoft Store üzerinden uygulamayı indirirseniz 60 dolarlık yazılım bu kulaklık sayesinde bedavaya geliyor. Ben kullanıyorum ve gayet iyi, sesleri güzel veriyor. Kulaklığı taktığınızda dışarıyı duymanız çok zor ama uzun süre taktıktan sonra kulaklarınız az da olsa acıyabiliyor ama bu pek sorun olmadı benim için. Mikrofon ise ne çok iyi ne çok kötü, klasik HyperX mikrofonu. Eğer mikrofonu oyun gibi normal şeyler için kullanacaksanız gayet yeterli ve mikrofonu kulaklıktan çıkarabilmeniz de cabası. Şarjı uzun süre gidiyor, bluetooth olmadığı için kötü ama sadece bilgisayarda kullanacaksanız bir sorun yok. Eğer oyunlar ve günlük kullanım için almayı planlıyorsanız kaçırmadan alın derim.
Detaylı anlatımınız için teşekkür ederim hocam. Alıyorum kulaklığı eyvallah :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı