HyperX Cloud Core Wireless alınır mı?

Yer
Suriye
Daha fazla  
alınır mı diye sormam biraz geç oldu satın aldım fakat yine de sormak istedim günlük kullanım için nasıldır günde 3-4 saat bilgisayar başında duruyorum neredeyse şarjı falan nasıl gider sizce? Bir de ömrü ortalama ne kadardır bataryası falan.

Şarjı inanılmaz gidiyor. Ben 1 hafta kullandığımı biliyorum. Ses kalitesi olarak mükemmel diyemem ama baya iyi geldi bana.

Ama üstünde abidik gubidik ışıklar olmadığı için şarjı iyi.

benim HP laptobun yanında hediye gelmişti. kablosuz olmasın dersen arctis prime ses kalitesi microfon açısından daha iyi.
Ama kablosuz istiyorsan core 2 iyidir.

Şarjı inanılmaz gidiyor. Ben 1 hafta kullandığımı biliyorum. Ses kalitesi olarak mükemmel diyemem ama bayağı iyi geldi bana.

Ama üstünde abidik gubidik ışıklar olmadığı için şarjı iyi.

Hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve bataryasının bozulma gibi bir durumu var mı sizce? Ha bir de kablolu olarak şarjda iken kullanılabiliyor mu?

Benim HP laptopun yanında hediye gelmişti. Kablosuz olmasın dersen Arctis Prime ses kalitesi microfon açısından daha iyi.
Ama kablosuz istiyorsan Core 2 iyidir.

Yok ya kabloluya geçmek istemiyorum kablo çok sıkıntı yaratıyor bana.

Hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve bataryasının bozulma gibi bir durumu var mı sizce? Ha bir de kablolu olarak şarjda iken kullanılabiliyor mu?
Bataryasının bozulacağını sanmıyorum hacı yeni teknolojide hiç bir üründe görmedim öyle birşey.
İçinden çıkan kablo çok kısaydı ama sanırım şarj oluken çalışıyordu diye hatırlıyorum.

Bataryasının bozulacağını sanmıyorum hacı yeni teknolojide hiçbir üründe görmedim öyle bir şey.
İçinden çıkan kablo çok kısaydı ama sanırım şarj oluken çalışıyordu diye hatırlıyorum.

Tamam eyvallah aga aldım zaten PttAVM'den gelmesini bekleyeceğim artık size de yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

An itibarıyla 3300TL'ye çıktı iyi ki sabah almışım dedirtti vallahi ürün.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı