25 Kasım 2022 Mesaj: 2 Kulaklık bugün elime geçti. Güç butonuna basıp açtığımdan andan itibaren ufaktan dip ses gelmeye başladı. USB taksam da takmasam da geliyor. Ayarlarıyla oynayıp çözmeye çalıştım ama bit ayarlarını bile değiştiremiyorum. Çözümünü bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla...
Kulaklık bugün elime geçti. Güç butonuna basıp açtığımdan andan itibaren ufaktan dip ses gelmeye başladı. USB taksam da takmasam da geliyor. Ayarlarıyla oynayıp çözmeye çalıştım ama bit ayarlarını bile değiştiremiyorum. Çözümünü bilen var mıdır?
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 25 Kasım 2022 #2 Kulaklık üzerinden dip sesin kesildiği yere kadar sesi kısarak çözebilirsin.
KS KS A AhmetOz67 Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 20 Makaleler 1 25 Kasım 2022 #3 Amanita dedi: Kulaklık üzerinden dip sesin kesildiği yere kadar sesi kısarak çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın kendi ses yükseklik ayarı yok. kulaklık üzerinden kısmaya çalıştığımda windows sesini kısıyor. Son düzenleme: 25 Kasım 2022
Amanita dedi: Kulaklık üzerinden dip sesin kesildiği yere kadar sesi kısarak çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın kendi ses yükseklik ayarı yok. kulaklık üzerinden kısmaya çalıştığımda windows sesini kısıyor.