HACKERY Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #21 smiLonly dedi: Hocam benim için en önemlisi oyun performansı siz nasıl buldunuz ses kasma konusun da başarılı mı? Herhangi bir gecikme ile karşılaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Valorant oynadım. Dikkatimi çekecek bir sıkıntı olmadı. Gecikme konusunda hiç sorun yok.
smiLonly dedi: Hocam benim için en önemlisi oyun performansı siz nasıl buldunuz ses kasma konusun da başarılı mı? Herhangi bir gecikme ile karşılaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Valorant oynadım. Dikkatimi çekecek bir sıkıntı olmadı. Gecikme konusunda hiç sorun yok.
kutiwow Kilopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 115 28 Nisan 2023 #22 Kulaklıktan memnun musunuz önerir misiniz özellikle cs go için?
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 29 Nisan 2023 #23 kutiwow dedi: Kulaklıktan memnun musunuz önerir misiniz özellikle cs go için? Genişletmek için tıkla... Gecikme yok 10 numara ses veriyor PUBG oynuyorum ama ben indirimli almıştım şuanki fıyattan haberim yok(şimdi baktım 2400 olmuş ben 1000 liraya aldım 6 ay önce bilmiyorum ederi bu mudur.)
kutiwow dedi: Kulaklıktan memnun musunuz önerir misiniz özellikle cs go için? Genişletmek için tıkla... Gecikme yok 10 numara ses veriyor PUBG oynuyorum ama ben indirimli almıştım şuanki fıyattan haberim yok(şimdi baktım 2400 olmuş ben 1000 liraya aldım 6 ay önce bilmiyorum ederi bu mudur.)