myhtai Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Cloud II kullanıyorum, Wireless bir kulaklık arıyorum. Bu kulaklık da şu anda Amazon'da indirime girmiş durumda, sizce alınır mı? Tatmin eder mi, ya da bu fiyat civarına başka kulaklın öneriniz var mı? (Wireless) Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Cloud II kullanıyorum, Wireless bir kulaklık arıyorum. Bu kulaklık da şu anda Amazon'da indirime girmiş durumda, sizce alınır mı? Tatmin eder mi, ya da bu fiyat civarına başka kulaklın öneriniz var mı? (Wireless) Amazon.com.tr
AKD Kilopat Katılım 14 Eylül 2014 Mesajlar 45 Çözümler 1 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #2 Bende bu modeli düşünüyordum, HyperX Cloud II Wireless Oyuncu Kulaklığı, Kulak Üstü, Kablosuz, 7.1 Surround Ses, 15 Hz – 20 kHz, Gürültü Engelleme Özelliği : Amazon.com.tr: Bilgisayar Cloud 2 wireless olanı şimdi bu model indirime girince açıkçası tereddüte düştüm. İki ürün arasındaki fark 1000tl şu anda, 1000 tl fazla vermeye değer mi emin değilim.
Bende bu modeli düşünüyordum, HyperX Cloud II Wireless Oyuncu Kulaklığı, Kulak Üstü, Kablosuz, 7.1 Surround Ses, 15 Hz – 20 kHz, Gürültü Engelleme Özelliği : Amazon.com.tr: Bilgisayar Cloud 2 wireless olanı şimdi bu model indirime girince açıkçası tereddüte düştüm. İki ürün arasındaki fark 1000tl şu anda, 1000 tl fazla vermeye değer mi emin değilim.
myhtai Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #3 AKD dedi: Bende bu modeli düşünüyordum, HyperX Cloud II Wireless Oyuncu Kulaklığı, Kulak Üstü, Kablosuz, 7.1 Surround Ses, 15 Hz – 20 kHz, Gürültü Engelleme Özelliği : Amazon.com.tr: Bilgisayar Cloud 2 wireless olanı şimdi bu model indirime girince açıkçası tereddüte düştüm. İki ürün arasındaki fark 1000tl şu anda, 1000 tl fazla vermeye değer mi emin değilim. Genişletmek için tıkla... Aradaki fark ciddi bir fark hocam, size kalmış.
AKD dedi: Bende bu modeli düşünüyordum, HyperX Cloud II Wireless Oyuncu Kulaklığı, Kulak Üstü, Kablosuz, 7.1 Surround Ses, 15 Hz – 20 kHz, Gürültü Engelleme Özelliği : Amazon.com.tr: Bilgisayar Cloud 2 wireless olanı şimdi bu model indirime girince açıkçası tereddüte düştüm. İki ürün arasındaki fark 1000tl şu anda, 1000 tl fazla vermeye değer mi emin değilim. Genişletmek için tıkla... Aradaki fark ciddi bir fark hocam, size kalmış.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Eylül 2022 #4 Aldınız mı? Ben de sipariş verdim.
myhtai Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #5 Abdullah_Kadir dedi: Aldınız mı? Ben de sipariş verdim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam almadım.