Mertool Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 151 5 Mart 2023 #1 Herkese selam. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Bu kulaklığı aldım, ama ses kartım yok. Anakartım Gigabyte B450M S2H, herhangi bir problemle karşılaşır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023
Herkese selam. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Bu kulaklığı aldım, ama ses kartım yok. Anakartım Gigabyte B450M S2H, herhangi bir problemle karşılaşır mıyım?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.643 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 5 Mart 2023 #2 USB'li bir kulaklık o hocam. Ses kartınız olsa da bağlayamazdınız zaten. Tam verimini almanız için bir USB portu yeterli olur.
USB'li bir kulaklık o hocam. Ses kartınız olsa da bağlayamazdınız zaten. Tam verimini almanız için bir USB portu yeterli olur.
Mertool Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 151 5 Mart 2023 #3 Merdt dedi: USB'li bir kulaklık o hocam. Ses kartınız olsa da bağlayamazdınız zaten. Tam verimini almanız için bir USB portu yeterli o Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Merdt dedi: USB'li bir kulaklık o hocam. Ses kartınız olsa da bağlayamazdınız zaten. Tam verimini almanız için bir USB portu yeterli o Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim